Kövérként van esélyem, vagy szerencse kell ahhoz, hogy barátnőm legyen?
Pontos számot nem tudok a kilókra (a magasságom 185 cm) de a lényeg, hogy van fölösleg jó sok.
Sosem volt barátnőm, így még "tapasztalatom" sincs e téren (szerelmes voltam már, de nem lett eredménye) de félek h a külsőm miatt soha nem lesz igazi kapcsolatom.
Még fiatal vagyok, de annyira lefogyni, h álompasi legyen belőlem sosem fog menni főleg h sose voltam az (pedig a hajam mindenkinek tetszik). Elkezdtem fogyózni, de nem villámtempóban, mert az nagyon fárasztó és akkor már nem is lenne "életem".
15/F
Rossz hozzáállás.
Ismerek olyan srácot, aki középsuliban végighúzott egy csomó nőt, pedig le merem fogadni hogy kövérebb volt nálad. Csak nagy arc kellett neki hozzá.
Ne fogyózz tényleg.
Sportolj és kajálj rendesen.Időben vagy,ha jól csinálod fél év múlva teljesen jó tested lehet már:)
Csak ne úgy fogd fel,hogy nem fog menni..nekem is sikerült:)
15 évesen azért van még időd bőven, főleg ha lefogysz. Akkor meg jön az önbizalmad is és menni fog.
Nem csak álompasiknak vannak barátnőik.
80kg-ot elkéne érni, és azt kéne leedzeni.
Én 18 éves vagyok és 64kg. Nyáron célbevettem a 70kg-ot legalább. És azt akarom leedzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!