Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagyok ilyen?

Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Általában laza vagyok, forma is vagyok (mások mondják) szóval a stílusommal nincs baj. Viszont annyira szorongok mikor csajozásról vagy csak kavarásról van szó, hogy minden esélyt elcseszek. Lenne alkalmam sok csajjal kavarni de egyszerűen kihagyom, mert félek és szorongok. Tegnap például, házibuli: srác próbált kavarni egy csajjal (jobban néz ki a gyerek nálam,de esélye nem volt a csajnál). Én kb pár szót beszéltem vele, kicsit részeg voltam, leültem és a csaj az ölemben rázta a seggét és hívott táncolni. Nem álltam fel táncolni, pedig 3-szor is kérte de nem mertem. Ilyen esélyeket elszalasztok. Haverom mondta elsőre kérték volna már felállt volna. Miért vagyok ilyen zárkózott-szorongó ilyen esetben? Adjatok tanácsot kérlek, hogy tudnék ilyen helyzetekben is laza maradni és keményen csajozni!

2013. ápr. 6. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Önbizalom hiány! Gondolom még nem volt barátnőd, vagy egyszerűen lámpaláz.. Próbáld meg lazára venni a dolgot, ne szorongj élvezd a helyzetet. Ha lesz legközelebb ilyen alkalmad ragad meg a kínálkozó lehetőséget. Sok sikert!:D

17f

2013. ápr. 6. 12:46
 2/3 anonim válasza:

lehet,hogy régebben valaki belegázolt az önbecsülésedbe.

egyébként sok csaj nem feltétlenül a rámenős pasikat szereti,magyarázható ezzel az a történet,amikor a nálad helyesebb pasi helyett téged választott és kért fel táncolni...

Viszont az ilyen helyzettel élni kell,mert a túlzott szerénység akadálya lehet a kapcsolatok építésében!

2013. ápr. 7. 08:55
 3/3 anonim válasza:

cuki vagy megsasjnáltalak én járnék egy ijen fiuval

(13/L)

2014. aug. 6. 21:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!