Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan láthatnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan láthatnám újra a gyerekkori titkos szerelmemet? Nagyon messze lakik!

Figyelt kérdés

Ő Győrben lakik, én Pesten. Nem jártunk, csak 4 évig voltam titkon szerelmes belé. Talán megvolt az esély, hogy én is tetszettem neki, de lehet, csak bebeszélem magamnak. A lényeg, hogy szeretném újra látni. Hogyan kivitelezhetném?

16L

2013. ápr. 11. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Győr-Budapet távolság valóban legyőzhetetlen, éppen most szerveznek egy expedíciót, hogy a köztük fekvő köz- és vasutakat hogyan lehetne leküzdeni.
2013. ápr. 11. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
csába, Budapest
2013. ápr. 11. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Pestről, ha dugó van az m0-n, akár másfél óra is lehet az út Győrbe.

Egyébként mi például szombat reggel megyünk, akár csatlakozhatsz is némi benzinpénzért. De számtalan vonat is megy.

Inkább az a probléma, hogy mégis hogy akarsz vele találkozni? Azért Győr nem annyira nagyon kis város, hogy mindenképp összefuss vele.

2013. ápr. 11. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!