Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm a szerelmemet, mit tegyek?
Te magad valaszoltad meg a kerdesed, Ha szerelmes vagy, nem gyulolod, ha gyulolod, akkor mar nem szereted, csak a sertett onerzeted ragaszkodik meg hozza.
Ha van egy kis onbecsulesed, akkor hagyd ott, es torolj minden kontaktot, es ne keresd tobbe.
"Ha szerelmes vagy, nem gyulolod, ha gyulolod, akkor mar nem szereted, csak a sertett onerzeted ragaszkodik meg hozza."
nem ilyen egyszerű ám... én voltam ilyen helyzetben, teljesen megértem a kérdezőt. pedig nem vagyok tizenéves.
Csak az idő, vagy ha jön valaki más, akit megszeretsz, az segít. Türelem, és egy jó tanács: ha ez a fiú kezdene mégis nyomulni, bármennyire is fáj, küldd el!!!!!!!
Jól választottál nicknevet.:D Ez tényleg nagyon emotional volt...:P
Amúgy többször is voltam hasonló helyzetben.
Igaziból akár gyűlölöd, akár szereted, akár egyszerre a kettő, tele vagy szenvedéllyel, az egyszer biztos. Engedd el magad, és hagyd, hogy az érzéseid vezessenek, aztán majd valami kikerekedik belőle.
Ha őszintén szeretnéd megpofozni, akkor pofozd meg, ha szexelni szeretnél vele, akkor pedig szexelj! :D
"Te magad valaszoltad meg a kerdesed, Ha szerelmes vagy, nem gyulolod, ha gyulolod, akkor mar nem szereted, csak a sertett onerzeted ragaszkodik meg hozza.
Ha van egy kis onbecsulesed, akkor hagyd ott, es torolj minden kontaktot, es ne keresd tobbe." Szerelmes vagyok, de gyűlölöm. Ez nem ilyen egyszerű. ahogy a kiszeretés sem. Azért sajnálom, hogy ilyen kérdést tettem fel, szinte megválaszolhatatlan. Hogy mit csinált? Bementem egy másik hajjal az osztályba. Mindenki, ő is röhögött rajtam. Valakik lefotóztak. Erre ő: "Ezt ki kell rakni facebookra!". Na ez olyan volt mint egy késszúrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!