Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a szerelmemet, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm a szerelmemet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba, de kiderült róla, hogy nem olyan mint eddig ismertem. Csalódtam benne. Velem volt bunkó, és gyűlölöm érte. Semmi rosszat nem tettem neki. Mégis ítélkezik kiröhög.. Teljesen ki vagyok. Közben meg nem tudok kiszeretni belőle. Nagyon fáj, de nem megy. Pedig gyűlölöm! Légyszi válaszoljatok, fogalmam sincs mi van most velem. És olyanokkal hagyjatok, hogy: szeress ki belőle.- Mert ha szerelmes vagy, tudod, hogy ez nem megy. Előre is köszi. Puxx: emotional

2013. márc. 9. 14:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A szerelem vakít...miért ábránúltál ki belőle?Mit csinált?
2013. márc. 9. 14:06
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Szeress ki belőle! OLYAN NINCS HOGY NEM MEGY BASZOD!!!!
2013. márc. 9. 14:09
 3/13 anonim ***** válasza:
mit csinált? :(
2013. márc. 9. 14:12
 4/13 anonim ***** válasza:

Te magad valaszoltad meg a kerdesed, Ha szerelmes vagy, nem gyulolod, ha gyulolod, akkor mar nem szereted, csak a sertett onerzeted ragaszkodik meg hozza.

Ha van egy kis onbecsulesed, akkor hagyd ott, es torolj minden kontaktot, es ne keresd tobbe.

2013. márc. 9. 14:14
 5/13 anonim ***** válasza:

"Ha szerelmes vagy, nem gyulolod, ha gyulolod, akkor mar nem szereted, csak a sertett onerzeted ragaszkodik meg hozza."

nem ilyen egyszerű ám... én voltam ilyen helyzetben, teljesen megértem a kérdezőt. pedig nem vagyok tizenéves.

Csak az idő, vagy ha jön valaki más, akit megszeretsz, az segít. Türelem, és egy jó tanács: ha ez a fiú kezdene mégis nyomulni, bármennyire is fáj, küldd el!!!!!!!

2013. márc. 9. 14:18
 6/13 anonim ***** válasza:
En is voltam ilyen helyzetben, ezert irtam amit irtam.
2013. márc. 9. 14:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Jól választottál nicknevet.:D Ez tényleg nagyon emotional volt...:P

Amúgy többször is voltam hasonló helyzetben.

Igaziból akár gyűlölöd, akár szereted, akár egyszerre a kettő, tele vagy szenvedéllyel, az egyszer biztos. Engedd el magad, és hagyd, hogy az érzéseid vezessenek, aztán majd valami kikerekedik belőle.

Ha őszintén szeretnéd megpofozni, akkor pofozd meg, ha szexelni szeretnél vele, akkor pedig szexelj! :D

2013. márc. 9. 14:33
 8/13 A kérdező kommentje:

"Te magad valaszoltad meg a kerdesed, Ha szerelmes vagy, nem gyulolod, ha gyulolod, akkor mar nem szereted, csak a sertett onerzeted ragaszkodik meg hozza.

Ha van egy kis onbecsulesed, akkor hagyd ott, es torolj minden kontaktot, es ne keresd tobbe." Szerelmes vagyok, de gyűlölöm. Ez nem ilyen egyszerű. ahogy a kiszeretés sem. Azért sajnálom, hogy ilyen kérdést tettem fel, szinte megválaszolhatatlan. Hogy mit csinált? Bementem egy másik hajjal az osztályba. Mindenki, ő is röhögött rajtam. Valakik lefotóztak. Erre ő: "Ezt ki kell rakni facebookra!". Na ez olyan volt mint egy késszúrás.

2013. márc. 9. 15:38
 9/13 anonim ***** válasza:
a csajok a rosszfiúkra buknak, beszívtad :D
2013. márc. 9. 18:40
 10/13 anonim ***** válasza:
uuuuristeeeen ennyi????ENNYI???? csak viccelődött rajtad!! :DDD óó atyám persze hogy szereted még és ez lehet kicsit parasztság volt tőle de akkoris ez csak egy hülyén megcsinált frizura amin nem tudott nem röhögni ...ezért még nem kell gyűlölni,tök fölösleges volt ez a nagy hűhó,már azt hittem komoly dologról van szó -.-
2013. márc. 10. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!