Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre széles a vállam, és gyűlölöm. Te milyennek látod a széles vállú lányokat?
Szerintem nincs azzal semmi baj!
Egyik barátnőmnek is széles a válla és a háta is, de ő úszik. Attól függetlenül, hogy széles a válla nagyon nőies, csinos alakja van, kb. minden lány ismerőse irigyli az alakját!
Szóval, ha arányos a tested, nincs semmi gond!
Nem küldök képet, mert "alakulófélben" vagyok.
(176cm és 70 kg vagyok most, le szertnék menni 60 alá.)
Szerintem nagyon jó. Attól még lehetsz szép karcsú nőies testű. Úgyértem a karcsút, hogy nem csontváz anorexia, és nem is tehén. A kettő közt, tudod,olyan csinoska.
De nekem kifejezetten tetszenek a széles vállú, széles csípőjű nők, olyan határozottabb alkatuk van ettől. Szerintem ez semmit nem vesz le a nőiességből.
Nekem pont a keskeny vállú, nulla csípővel rendelkező nők nem jönnek be, tudod olyan giliszta testűek, úgy néznek ki mint valami taknyos ovodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!