Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ezek szerint milyennek gondoltok?
Átlagnál szebb arcom van,elől egy kicsit felzselézve,184 cm magas,átlagos testfelépítésű vagyok,van egy kis feleslegem,vastag combjaim vannak(régen fociztam)
4-es,5ös tanuló vagyok,kedves aranyos vagyok a lányokkal..
De úgy tűnik a bunkókat szeretik az osztályból a lányok..
Haverokkal néha elég hülye is tudok lenni :D
14F
Én sem értem mit szeretnek a bunkókban meg a hülyékben.
Ha meg kellene mondanom miért vagyok kicsit szerencsétlenebb e téren azt mondanám, nem követem a "stílust", kicsit ilyen darkosabb beütésem van, hát öhm kicsit nagyon :D
bárcsak minden fiú ilyen lenne, megkönnyítené a dolgunkat, hogy nem vagy bunkó, az nagyon jó, csak az a kérdés, hogy ez amit írtál mind igaz? Mert annak, hogy nem jössz be az osztályodban a lányoknak van valami oka.
14/L
Tényleg minden igaz..
Inkább a bunkókra buknak az osztályból csak rájuk 2 perverz fiú osztálytársam van..
Hát mit mondjak,,kezdetben még jól kijöttem a lányokkal az osztályból aztán amikor már mindenki ismerte a másikat akkor elkezdtek bunkóskodni a lányokkal..
Van egy nagyon szép lány az osztályban,full 5ös volt amióta velük barátkozik 3as,4es lett..
Megbántják,megharagszik a csaj,megint bunkóznak vele,vagy mást,gyengébb fiúnak csapnak a nyakára,és azon röhögnek,és azt hiszik attól megbocsát nekik,de másnap megint úgy viselkedik a csaj mint hogy ha semmit nem csináltak volna neki...
Persze a normális fiúkra rá se néznek.
De esküszöm hogy ha egyszer velem kezdene el hülyéskedni és nyakon csapni,100% hogy nem úszná meg épségben,ne engem csesztessen,csesztesse az anyját,ráadásul 15 cm-rel alacsonyabb nálam..
(9. osztályos vagyok..)
ezt hívják úgy,hogy társadalmi elnyomás.
manapság ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni. és elszomorító,hogy egyre fiatalabban elkezdik ezt a srácok.. a lányok meg belemennek,mert nem szeretnének kimaradni semmiből,és a menőbbek közé akarnak tartozni. de biztos vagyok benne,hogy van még olyan lány az osztályodban/sulisban,aki nem ilyen, és akinek esetleg tetszel.
mi osztályunk dettó ilyen, csak fiúknál nincs kivétel.. mindegyik bunkó lett, és egyre jobban átveszik a másiktól.
érezd magad különlegesnek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!