Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyűlölöm a szerelmemet, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm a szerelmemet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba, de kiderült róla, hogy nem olyan mint eddig ismertem. Csalódtam benne. Velem volt bunkó, és gyűlölöm érte. Semmi rosszat nem tettem neki. Mégis ítélkezik kiröhög.. Teljesen ki vagyok. Közben meg nem tudok kiszeretni belőle. Nagyon fáj, de nem megy. Pedig gyűlölöm! Légyszi válaszoljatok, fogalmam sincs mi van most velem. És olyanokkal hagyjatok, hogy: szeress ki belőle.- Mert ha szerelmes vagy, tudod, hogy ez nem megy. Előre is köszi. Puxx: emotional

2013. márc. 9. 14:05
1 2
 11/13 Succulent válasza:

Utolsó, lehet, hogy neki ez fájt!!! Bármennyire is kis dologról van szó, akkor is bántó!

Succulent voltam.

2013. ápr. 20. 15:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Tesóó:3 köszi:D. De lehet, hogy tényleg igaza van ÉS már el is felejtettem, hogy gyűlölöm:3. Csak egy kis berágás volt xd. Amúgy a hátam mögött mondta és gúnyosan de ez részletkérdés. Ez nem is gyűlölet volt.. Az rohadtul más:3. xd xxx
2013. jún. 5. 20:16
 13/13 A kérdező kommentje:
KÉRDÉS LEFÚJVA! az a gyerek egy s*gg fej és nem érdekelxxxxd na ennek sok értelme volt de mindegy xd a fő hogy hülyegyerek^^ xxx
2013. júl. 19. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!