A gyerekkori szerelmemet vagy a jelenlegi barátomat válasszam?
Én a régit választanám, ha egyszer belé vagyok szerelmes. Az újnak megmondanám, hogy sajnálom de ez a helyzet, inkább barátként szeretem. A régivel maradnék, akár működne, akár nem mert amíg nem zárnám le sosem tudnék tovább lépni.
Szerintem találkozz a régi szerelmeddel, lehet már nem is lesz szimpatikus neked, hátha megváltozott, ki tudja... de a jelenlegi barátoddal így sosem leszel boldog, ha folyton a régi srácon jár az eszed.
Azt válaszd, akit szeretsz, de legalábbis mindenképp találkozz vele, aztán meglátod, hogy még mindig olyan-e, amilyennek megszeretted.
Nekem is van egy ilyen történetem, kísértetiesen hasonlít a tiédre... Csak velem 6 éve történt, hogy nyáron megismertem egy fiút, akivel ugyanígy forrt köztünk a levegő... Csak akkor még túl fiatalok voltunk ahhoz, hogy ezt be is merjük vallani magunknak. Aztán ők is jó messzire mentek...:( De ha lenne mégegyszer esélyem az életben arra, hogy összejöjjek vele, nem szalasztanám el... Mert így nagyon sokáig, akár életed végéig is azon fogsz rágódni talán, hogy mi lett volna, ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!