Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el a mellem?
Én nem a nagyobb melleken, hanem azon gondolkodnék el, hogy a pasimnak csak a külső számít bennem??!!!
Egyébként a push up csalás, a plasztika nem? :D
Élvezd az életet és kerüld azokat az embereket akik nem fogadnak el a külsőd miatt , csak ehhez először magad kell elfogadni, ja és màsokat nem megszólni! Sok sikert! Az élet nem a mellek méretéről szól, hidd el!
Hölgyem! :D Mondvacsinált a problémád. Nem láttam (még :D), de szerintem neked jó melled van, s nem is ez az elsőrangú dolog hanem az, hogy te szerintem jó csaj vagy. Mivel ismerek olyanokat, akiknek nagy mellük van s lasszóval se fognak senkit, aki "markolássza" a mellüket. Mi lenne ha magadat egyben néznéd, s nem csak a részleteket. S úgy tekintenél végig magadon, hogy egyben szerinted milyen csaj vagy. Mivel ez a döntő, nem a melled a mérete.
(Egyéb megjegyzés: nekem jobban bejönnek a "nem-kanna" méretű mellek hanem azok, amelyek formásak, de nem nagyok.)
18!
Azért mondta így, mert megkérdeztem tőle, hogy hiányzik-e neki a nagy mell rólam és azért mondta,hogy van annyi amennyi kell és KÜLSŐSÉGEKBEN lemond a nagy mellekről az arcomért meg a fenekemért.
én is szeretek egy lányt, és nem érdekel, hogy mekkkora neki :)
csak legyen itt nekem és kész :)
Mivel feltetelezhetjuk, hogy a baratod oszinten szeret teged es oszinten kivan ugy, ahogy vagy, mellmerettol, mindentol fuggetlenul veled van egyutt es veled is akar egyutt lenni es ennek ellenere te ezt nem tudod elhinni, ezert valoszinuleg a komplexusaid joval melyebben beivodtak es joval regebbrol "taplalkoznak", igazabol nem az valtja ki, hogy a baratod tarsasagaban nagyobb mellu lanyok vannak.
Nos, ha tovabbra sem tudsz magaddal megbekelni az egyenes utat jelent az onsorsrontashoz: sajat magadnak, a baratodnak es a kettotok kapcsolatanak is rosszat fogsz tenni vele. Mert sajnos ugy nagyon nehez boldogga, harmonikussa tenni egy parkapcsolatot, ha az egyik fel folyamatosan feszeng, szorong, bizalmatlanna valik, nem hisz a masiknak, nem kepes feloldodni a masik oszinte kozeledeseben, szereteteben. Eleve elni nagyon nehez igy, nemhogy felszabadultta valni egy parkapcsolatban.
Oszinte leszek: az, amit most te csinalsz, az annyi, hogy a baratod szeretetet, elfogadasat kerdojelezed meg egy testresz miatt. Akiben biznod kene, akinek el kellene fogadnod a szavait, annak te bizalmatlansaggal valaszolsz.
Ez hosszu tavon nem mukodik, a te erdeked is, hogy megtanulj bizni masokban es magadban.
Szoval a helyedben en azt csinalnam, hogy szep lassan szoktatnam magam a gondolathoz, hogy van egy baratom, aki tenyleg szeret igy, ahogy vagyok, akkor talan nincs is semmi baj velem. Ezt akar el is kezdheted mondogatni magadnak, hogy tenyleg befeszkelje magat a gondolat a fejedbe es remelhetoleg fel fogsz tudni oldodni.
Jól van védd csak a barátodat,majd később rájössz hogy igazam volt.De utána ne írkálj ki olyan kérdéseket hogy "Miért csalt meg a barátom amikor én szerettem?" vagy "Miért ilyen szemetek a férfiak?"
Én előre szóltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!