Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el a mellem?
Áhhhh... nekem meg nagy van, baromira idegesít hason fekvéskor, sportoláskor, a melltartóvásárlás egy rémálom, most már találtam egy boltot ahol van a méretemben, de horror áron. 2 éve a Balcsira pont a fürdőruhámat felejtettem elvinni, végigjártam az összes boltot (a végén már csak azt kérdeztem, melyikben van a legtöbb X), és sehol sem kaptam. Valahogy azt feltételezik, hogy akinek ekkora a melle az tehén is, tehát vagy van fürdőruha az átlagos, közepes-kis mellű csajokra, vagy az ikersátor a 200 kilós debellákra.
Egy csomó olyan felső van amit nem vehetek fel, pedig nem vagyok kövér. Még egy egyszerű blúzt is nehéz venni, mert ugyebár annál is azt feltételezik, hogy valaki vagy deszka vagy tehén, amit össze tudok gombolni a melleimen, annál még egy krumpliszsák is szexisebb, mert úgy lóg a hátamon. Külföldről persze lehetne rendelni olyan blúzt, aminek olyan a szabása, hogy a háta normális, de az elejébe belefér a mellem, na de mennyiért????
A B meg amúgy sem kicsi annyira, az nem a deszka kategória.
fer tomi akkor legyél már annyira intelligens és értelmezd ki a sok mondat közül, hogy nem a barátomnak van problémája a mellemmel, hanem nekem a barátomtól függetlenül.
Mókusgyilkos!
Szereti ő markolászni csak tudod ilyenkor egyből arra gondolok, hogy ezzel bizonyítani akar, hogy nem baj, ha nem nagyok. Fel se merül bennem az, hogy tényleg szereti őket.
Ezek az úgy nevezett mai "férfiak" abszolút nem értenek a nőkhöz mégis mindenki odáig van értük
"Azt mondta külsőségekben lemond a nagy mellekről az arcomért meg a fenekemért"
Nagyon rossz válasz volt ez tőle.Lehetett volna egy kicsit romantikusabb is,például hogy felőle elébe jöhetne az összes nagymellű nő ő akkor is téged választana a lelked miatt,de nem ő bevágja hogy az arcod és a feneked kiváltja a nagy mellet :D Jól van,biztos akkor én nem értek a nőkhöz :D Romantika,ugyan már hol élek én? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!