Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el a mellem?
Mekkora a tied? Szerintem te is csak kicsinek hiszed, de nem az.
75/A mondjuk kicsi, de afölött már nem.
18/L
Na látod, erről beszélek. Az nem kicsi. Bőven boldog lennék akkorával a helyedben :)
Ha meg óriás tőgyöket akarsz, akkor menj plasztikáztasd magad... ha ez annyira fontos neked...
Nemtom miért kell letőgyezni a nagy melleket. Érdekes, ha a nagymellű csajok mondják a kismellre, hogy "szúnyogcsípés" akkor az mekkora tahóság...-.-
Kérdező, vegyél fel nagyon nagy push upot..azért egy B-s mellet nagyon szépen fellehet tuningolni.Amugy meg te teljesen elégedett vagy a barátod testével?Szerintem te is tudnál rajta mit csiszolni...Van jó feneked és szép az arcod, nembaj ha nem vagy tökéletes, ő sem az.
21L
Egyet értek a fentebb szóló leánnyal, a "b"-s kosár az átlagos és teljesen rendben van, a férfi számára élvezhető. Ezen kívül pedig ami nincs, az nem is hiányzik, legalább is nekem. Amikor hétköznapi méretekkel rendelkező partnerem volt sem küzdöttem hiányérzettel, ha meg komolyabbra fordul a dolog, ez végképp elveszíti a jelentőségét.
És ahogy a pasid is mondta: igazán szép arcod van, hozzá vadító, kerek popsival;).
Plasztika ha nagyon bánt.
Amúgy én imádom a kis mellű nőket, főleg ha jó feszes. A tiéd nem tudom pontosan mekkora, így szám alapján átlagosnak tűnik(képet privibe :D), de láttam már olyan csajt is akinek szó szerint semmi melle nem volt, viszont az arca nagyon édes volt, szóval abból bármi lehetett volna.
Szem,arc,popsi,mell ezek ugyan olyan fontosak.
Bemutatott a baráti körének, elfogad olyannak, amilyen vagy. Miért kell túlgondolni a dolgokat? Ha mi, férfiak, valakit szeretünk, azt nem a melle miatt tesszük, hanem az összkép miatt, amiben a belső és a külső tartalom harmóniája számít. Mit ér két nagy mell, ha a tulajdonosa 20as IQ-val renelkezik, vagy mondjuk egy tajparaszt beképzeld ribi? Na ugye, hogy ugye! ;)
Túllépni ezen csak úgy tudsz, hogy elhiszed a barátodnak, hogy tényleg nem zavarja a dolog. Emiatt ne maradj otthon!
B az bőven átlagos.
a nagy mell nem tőgy.
kérdés: az exét pattintotta, akivel kavart pattintotta, többi friend zone. -> akkor tulképp nem nekik lenne indokolt a kisebbségi komplexus?:)
barátod meg vigasztalás témakörben béna de annyi baj legyen.
nagyobb mell: 1 csaj azt mondta h a kávétól nőtt a melle.. XD ez mondjuk sztem hülyeség.
jaj meg a legnagyobb flash ilyen témában: sokat kell markolászni! :D nem hiszem h működne de ki nem szeret melleket markolászni?!
fer tomi még jó, hogy a te intelligenciád a magasban van.
A push up az olyan csalás :) Nem szeretem, ha a nyakamba nyomja azt ami nincs is.
Nem, nem is merült fel bennem a plasztika, ahhoz én túl beszari vagyok. Én csak szeretném őket elfogadni. Tudom, hogy azt kell kiemelni ami van és feszes naciba járnom, de attól még hiányolom a ciciket is önmagam miatt, nem mások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!