Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon lóg a mellem?
még csak 16 éves vagyok, és már így néz ki a mellem.
Egy nagyobb fogyás ezt tette vele:|
Van egy barátom, akivel már egy éve együtt vagyunk, és ő már szeretné a szexet, én is kívánom őt, de nagyon zavar a mellem. Lehet ezzel valamit kezdeni? bántó megjegyzések mellőzzenek!
Mert nagyobb is.:(
Igen, van rajta. Egy keményebb edzésre jártam tavaly, és futás közben valahogy kibujt a melltartó drótja, és nagyon csúnyán felsértette. Most pedig így néz ki.:(
Utolsó! Ez egy Anonim oldal. Nem szívesen tettem fel ezt a képet ide, de tudnom kell, hogy mi a mások véleménye. Szeretem ezt a fiút, és nem a melleim miatt akarom őt elveszíteni! Tudom, hogy nem ezért kell szeretnie, de mégis tartok tőle.
3# kép nélkül nehéz lenne megállapítani, hogy lóg -e a melle .
Viszont okos volt, mert az arcát+ környezetet levágta.
Nem hiszem, hogy egy év után zavarná a barátodat a cicid, ha meg igen, és szakítani akar, akkor nem érdemelt meg téged :)
Fel a fejjel!
Remélem nem fogja.
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Vicces, hogy aki ezt a képet megnyitja, annak 3 év letöltendő börtönbüntetés jár :D
Mivel én a fentiek miatt nem néztem meg a képet azt tudom csak tanácsolni, hogy mutasd meg a barátodnak, és egyből fogod tudni érdemes-e lefeküdnöd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!