Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért/mitől csomós a mellem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért/mitől csomós a mellem?

Figyelt kérdés

Sokszor fáj,és elég csomós.Ez mitől lehet?

Mit tehetnék hogy ne legyen az? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2013. febr. 20. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Azonnal menj el orvoshoz!

Ezért ez elég komoly is lehet.Lehet rák.

2013. febr. 20. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Menstruáció idején előfordul, hogy megduzzadnak a nyirokmirígyek. Ez normális. És amikor nől a mell, akkor is elő szokott ilyen fordulni. De mindenképp menj el nőgyógyászhoz. Ne várj, ha ez a csomósság állandó, és tényleg fáj, akkor ne tétovázz. Barátnőmet 18 évesen műtötték. Volt csomó a mellében. Ne parázz be. Egyszerű műtét. Nézesd meg magad!
2013. febr. 20. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Csomós?? Hogy érted?

Menj el orvoshoz,ha sürűn fáj. Nézessd meg! Legalább Te is megnyugszol.

2013. febr. 20. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
menj orvoshoz az a legbiztosabb
2013. febr. 20. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
nem értem miért itt kérsz tanácsot , itt szted orvosok vannak pl ide ir egy 10 éves gyerek hogy nincs baj elhiszed neki ? irány a doki !
2013. febr. 20. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Rákos is lehetsz! Dokihoz azonnal!
2013. febr. 20. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
azért nem kell azonnal a rákra gondolni! a kérdező elég fiatalnak tűnik, meg ha idős lenne gondolna az orvosra azonnal, ha rosszat érez! szerintem a kérdező a mirigyeket érzi... a fájdalom meg normális, ha fejlődésben van. menses környékén nekem még a mai napig fáj.. egyszerű mellfeszülés, nem kell túlozni.
2013. febr. 20. 20:15
 8/9 A kérdező kommentje:

15 vagyok, köszönöm a gyors válaszokat.

Megijesztetek! :D utolsó-remélem igazad van és semmi komoly.

Nem fáj nagyon, csak néha. De nem rég kezett el nőni a mellem, lehet ezért?

2013. febr. 20. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:

igen.. nekem rettenetesen fájt, amikor nőni kezdett, arra emlékszem :DD

magamból indulok ki, mert amikor nekem is nőni kezdett hirtelen szokatlan volt, hogy éreztem a mirigyeket és összetévesztettem a csomókkal... -.-" :DDD nem csak én jártam így, én elmentem orvoshoz és mondta ő is hogy ilyen idős korban nagyon sokan vannak akik azt hiszik hogy haldoklanak...

2013. febr. 20. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!