Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utaljak rá, hogy én is többet szeretnék tőle?
Van egy srác, akit nemrég ismertem meg a buszon. Azóta még csak párszor beszélgettünk, de teljesen egyértelmű, hogy többet szeretne, mint barátság. Én elég félénk vagyok - főleg ha a haverjaival van, márpedig mindig velük van:/, így nem biztos, hogy észrevette, hogy nekem is nagyon bejön. Gyakran mosolygok rá (ő is rám), de ezenkívül semmi. Mivel utalhatnék még rá? Mondani nem akarom, mert :$:$:$ de biztos lehet vhogy a testbeszéddel is...:D Segítsetek pls!:D
16/L
ajánlom Allan pease testbeszéd könyvét.
Udvarlásgesztusok:
Ha testbeszéddel akarsz valamit közölni vele, tudnod kell, hogy a testbeszéd az ő tudatalattijára hat. Tehát ő tudatosan nem fogja tudni, hogy tetszel neki, de érzi.
Gesztusok:
Udvarlásgesztusok:
- a lábfejed mindig a fiúra mutasson.
- ne nagyon fond össze a karod
- kedves mosoly
- Hajolgass be-be a személyes zónájába (persze valamilyen indokkal. Pl.: egy hajszál volt a válladon)
Szexuális gesztusok:
- szájnedvesítés
- haj hátravetés
- mosoly
- comb simogatás (a sajátodat. XD)
- hajtúrás
- henger alakú tárgy, pl toll birizgálása
- tedd szabadjára, mutasd neki a csuklót (a csuklókörnyék a nemi funkciókat fejezi ki.)
És végül, ha már nagyon jóban vagytok, mond meg neki az igazat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!