Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki érti a lányokat! Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
röviden:
Van egy lány az osztályba, sokat hülyéskedünk,beszólogatunk egymásnak stb. Néha kicsit bunkó vagyok,de általában veszi a lapot és tök jól elvan,aztán néha teljessen bekattan és mindent sértésnek vesz,csak a hibát keresi bennem,bármit mondok halára vagyok ítélve és tök depis,ha hozzászólok az a baj,ha békén hagyom az a baj, aztán egy hét múlva meg kezdődik elölről. Ilyenkor mi van ? És hogy viselkedjek ilyenkor ?
2013. ápr. 9. 20:54
3/9 anonim válasza:
Sztem menstruál amikor hülye :) ez normális viselkedés a csajoknál.
4/9 anonim válasza:
Még hülye szegény. Biztos nem vagytok többek 15-16nál.
5/9 anonim válasza:
Talán nem bunkónak kéne lenni,hanem intelligens ember módjára poénkodni,és ha tetszik,azt egyértelműen a tudtára adni.Senki sem született gondolatolvasónak.Egyébként lehetnél vele kedves vagy figyelmes,abban semmi nincs.
6/9 A kérdező kommentje:
Ja igen... Ha kedves és figyelmes vagyok akkor az a baj.
2013. ápr. 9. 21:01
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. ápr. 9. 21:01
8/9 anonim válasza:
Talán észre kellene venni, hogy mikor lehetsz bunkó és mikor nem... Ha ekkora csajozós spíler vagy, akkor időnként gondolkodni is kellene.
S különben is csak a haverod, akkor meg mit számít? Egy hét múlva úgy is minden rendben nem?
9/9 anonim válasza:
Aki mit tud? Szerintem ilyen ember a Földön nincs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!