Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért rajongnak úgy körbe némely lányokat?
Ezt en sem ertem. Az osztalyunkban van egy lany, szerintem nagyon atlagos, az alakja sem jo. De persze, a legtobb fiu: hu, ez az XY tobb, mint gyonyoru! Es nezzezetek a segget!
Na ezektol en kivagyok. Ha meg kulonleges arca lenne, de a, nincs. Raadasul 2 hetente valtogatja a pasijait, persze mindig az igaz szerelmet! Nekem nagyon nem szimpatikus az a csaj, es nem feltekenysegbol mondom!
Egyebkent osztom a 3. velemenyet, amikor ZX hajtott ra, nem kellett neki, amikor meg mar leszarta, rogton 'szerelmes lett bele'. Szamomra ez szanalmas. :) Meg persze a fiuk is, akik bedolnek neki. :)
Arrogancia.. Semmi több. Mert "mi az, hogy észre sem vesz? Hogy jön ő ehhez? Kinek képzeli magát? Ú de bosszant.." Stb. stb.
A férfiaknál ezt vadászösztönként szokták emlegetni, nőknél én csak arroganciának hívom.
Viszont nem minden esetben igaz ez, mert van úgy, hogy az embernek alapból szimpatikus a másik és ha netán elérhető, nem azt fogja mondani, hogy fúj nem kell, mert kellek neki.
Amúgy ez a harc az elérhetetlenért, a minden nehézségen át is elérem őt című fejezet vonz egy nagyon kellemetlen következményt. Nagyon sokáig elvergődnek majd ezek az emberek egymás mellett, mert azt megemészteni, hogy rengeteg munka van benne nagyon nehéz úgy, ha a tárgya nem ér annyit, ezért felértékelik a másikat, amiért jobban fognak hozzá ragaszkodni, többet fognak tenni érte. És ez egy ördögi kör. Mert minél többet tesz érte annál nehezebb elfogadni azon tényt, hogy nem ért annyit. Mivel senki sem szeretne hülyét csinálni magából és az alapvető emberi büszkeség sarkall, így dominál a "csak azért is megmutatom, hogy megérte őt összeszedni" ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!