Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok, miért kerestek olyan kevesen nőies lányokat?
nekem mindkét típus bejön,de a stílusom miatt én is inkább a fiúsabb csajokat pártolom,de már volt olyan igazi csajos barátnőm is
(van párom=nem kérek privátot)
Én meg pont csak olyanokat ismerek, akik maguk is nőiesek és nőies lányt keresnek (vagy már kapcsolatban vannak vele) :)
Én is ilyen vagyok, a pasi imitátorok nem jönnek be egyáltalán. Nem tudom mi tetszik egyeseknek abban, ha egy lány lenyírt hajjal, kukásnadrágban feszít :o
Egyébként szerintem emiatt elmehetsz nyugodtan buliba, szerintem több lesz a hozzád hasonló ott, mint fiús lány.
Én is a női lányokat részesítem előnyben.
Nehéz találni normális kapcsolatot, de előbb utóbb belebotlasz valakibe úgyis. :)
Tudom mire gondolsz, nekem is ez a "laza" stílus jön be. Nem az a magassarkús rózsaszín körmös, de mégis nőies és laza egyben :)
Én magam is ilyen vagyok, illetve a partnerem is ilyennek szeretném, ez tetszik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!