Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok, miért kerestek olyan kevesen nőies lányokat?
Érdekes, mert én inkább az ellenkezőjét tapasztaltam.:)
Külsőre én is nőies vagyok, és a nőies lányok tetszenek:)
Én például tök csajos vagyok, külsőre is, viselkedésre is, mégis sok tetoválásom van, és laza vagyok. De soha nem állnék szóba egy fiús "lánnyal". Undorodom tőlük, és részben miattuk van ilyen megítélése a leszbikus lányoknak.
Az, hogy biszex vagy, nem egy jó pont (szerintem). Volt már dolgom biszex lányokkal, de nem szabad őket komolyan venni :) Ezt ne vedd magadra, ez az én és a baráti társaságom tapasztalata.
Egyébként meg nyugodtan menj bulizni, ismerkedni, senki nem fog kinézni. Legalább nem egy vagy a százból.
Kérdező, amit írtál itt az előbb az ismerős nekem is. Mármint az a része, hogy egy férfi beindít szexuálisan, de egy nőbe pedig írtózatossan beletudnék esni minden szempontból.
Nekem a "fiús lányok" és "lányos lányok" is bejönnek, ha ebben az értelemben nézzük az embereket. De nem igen szeretek kategorizálni, skatulyába zárni. Nem gondolnám, hogy a világ csak fekete és fehér. Vannak átmenetek, amit itt le is írtak. A lazább, de mégsem annyira fiús vagy lányos lányok. De még ez az átmeneti "réteg" is ilyen kategóriának tűnik.
Nem is tudom.. Nem tudom megmondani ki miért tetszik, de biztos nem azért mert az egyik fiús, a másik lányos. De ha mégis így nézzük, mert lehet így is, (sok féleképpen lehet látni a világot) a fiús lányokban is lehet valami megkapó. Amikor megpillantok egy ilyen csajt nem az jut eszembe, hogy "férfi imitátor"(bár lehet, hogy az. Nem tudni ő mit gondol), hanem inkább valami kettősség jut róla eszembe, ami vonz. Nem azért tetszik mert férfias jellegeket hord magán nyomokban vagy egészen, hanem, mert attól még hogy így néz ki, a ruha mögött egy nő van. És ez a kettősség fel tud robbantani.. :D
(bár azért az már nekem is néha zavaró, ha annyira elnyomja, hogy nem látom benne a nőt, ahogy én szoktam magamban mondani az "ösztrogén bombát" xD ez elég hülye kifejezés, de ez jön a számra.. xD)
Mindenkinek más az ízlése, ezt látom. Ez így van jól.
Csak ennyit szerettem volna leírni. Ami így eszembe jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!