Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm magasak vagytok? Milyen az eredeti haj-, és szemszínetek? Mennyire vagytok megelégedve az "adataitokkal"?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 11:40
11/35 anonim válasza:
172cm,eredeti hajszínem sötétbarna majd nemhogy fekete, zöldes barna a szemem és nem vagyok megelégedve magammal
12/35 anonim válasza:
172 cm
barna haj, zöld szem
szerintem marha jól nézek ki
13/35 anonim válasza:
162 cm, barna haj és szem. megvagyok elégedve, habár kissé átlagos adatok, jobban örülnék esetleg szőke hajnak :)
14/35 anonim válasza:
155 cm, barna haj,
szőke melír van benne,
zöld , kis barna résszel, nem vagyok megelégedve
15/35 anonim válasza:
158, a szemem barna, a hajam eredeti színe egérbarna (nem csoda, hogy évek óta festve van).
Amióta ledobtam 10 kilót, elégedett vagyok magammal. Nem 100 %-ban, de azért ki vagyok békülve a külsőmmel.
16/35 anonim válasza:
168 cm vagyok, szőkésbarna, zöldszemű. Meg vagyok elégedve, de akár szívesen lennék pár centivel magasabb is.
17/35 anonim válasza:
164 cm, szőke haj, kék szem. Elégedett vagyok, csak az zavar, hogy az utóbbi időben sötétedik a hajam.
18/35 anonim válasza:
165 cm
sötét barna haj
nagyon sötét barna majdnem fekete szem
meg vagyok elégedve
19/35 anonim válasza:
170 cm vagyok, sötétbarna haj,szem. Ezekkel az adatokkal meg vagyok elégedve, csak hízni szeretnék (inkább izmosodni). L
20/35 anonim válasza:
175cm, Sötétbarna az eredeti hajszínem, de fejtett szőke hajam van. Nagyon sötétbarna a szemem.
Valamikor megvagyok elégedve, valamikor nem, ez az aktuális lelki hangulatomtól függ. (Hiába nem változik a testsúlyom, a "körméreteim" mégis másnak látom magam időközönként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!