Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm magasak vagytok? Milyen az eredeti haj-, és szemszínetek? Mennyire vagytok megelégedve az "adataitokkal"?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 11:40
1/35 anonim válasza:
és aki tetszik annál bepróbálkozol? Csak mert ha igen akkor nem irom le mivel nem ismerkedek.
2/35 A kérdező kommentje:
Nem, nem azért írtam ki.
2013. ápr. 9. 11:42
3/35 anonim válasza:
Magasság 180
Haj gesztenyebarna
Szem zöld
Meg vagyok elégedve, nekem fontosabb az ész.
És ne próbálkozz, mert fiú vagyok és seggberúglak:D
4/35 anonim válasza:
160 cm
sötétbarna haj
zöld szem
Meg vagyok elégedve vele
5/35 anonim válasza:
akkor 160 cm, haj szőkésbarna, szem kék. Meg vagyok elégedve vele, de van a hajamban pár szőke melir csík mert az feldobja. (első voltam)
6/35 anonim válasza:
196 cm, világosbarna haj, barna szem, elégedett vagyok
7/35 anonim válasza:
165cm,szőkés barna hajam van és sötétbarna szemem.Nagyjából megvagyok elégedve a külsőmmel.
8/35 anonim válasza:
173 cm magas vagyok
Sötét barna a hajam
Szemeim kékek
Meg vagyok elégedve
9/35 anonim válasza:
173cm
sötét barna
csoki barna
ezek jók, a többivel van bajom...
10/35 anonim válasza:
170 cm
méz-szőke
barna, alul átlátszó zöld félkörrel (heterotróf)
meg vagyok elégedve, de lehetnék magasabb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!