Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova menjek, ha depressziós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova menjek, ha depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
A háziorvosom sajnos túl messze van. Még nem vagyok bejelentve oda, ahol lakom.
2013. ápr. 8. 21:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

ma 21:27 remélem hülyéskedsz. Van párkapcsolatom.

Az, hogy depressziós vagyok nem jelenti azt, hogy béna vagyok és állandóan sajnáltatom magam. Csak tény hogy sokszor nem érdekelnek az emberek.

Próbáltam egyedül eljárni, mozogni stb. De az csak egy jó tevékenység. Néha jól érzem magam, de a depressziót nem mulasztja el.

Aki írta, hogy 5 ezerért már találok, az tudna tanácsot adni, hogy hol keresgéljek?

2013. ápr. 8. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én egy tb-s pszichóhoz jártam. Elmentem az illetékes eü. központba, megkérdeztem, van-e pszichó, mondták, hogy igen, megadták a számát, felhívtam egyeztettünk időpontot, aztán elindult a terápia. Mondjuk azt nem tudtam, hogy tb-re csinálja, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabb lett volna, mint egy fizetős.
2013. ápr. 8. 21:42
 13/15 A kérdező kommentje:
A tb-sel sincs semmi bajom, csak egyelőre messzire kéne utaznom hozzá.
2013. ápr. 8. 21:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Depresszio koncertre.
2013. ápr. 8. 21:49
 15/15 anonim válasza:
Isten hazaba!
2013. ápr. 19. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!