Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Facebookra teszek ki menő képeket akkor több csajnak fogok bejönni?
Mivel nagyon értek a Photoshophoz, így arra gondoltam, h teszek csinálok olyan képeket amin éppen hegyet mászom, fejest ugorm a tengerbe meztelenül egy szikláról, ejtőernyővel ugrom, kezet fogok Obamával, stb. Ez bejöhet?
21 / F
Az Obamás az nagyon jó! :DD A lányok szeretik a humort. :) (nem akarsz esetleg nekem is csinálni egy olyat?? xD)
Szerintem jó ötlet, de akkor legyenek tényleg jók a képek. Bár nem ezen múlik...
LoL:D
de amúgy nem akkora fasság, mint első olvasásra:D csak ne tagadd, hogy PS
csinálj egy mappát Photoshop címmel. legyen egyértelmű, hogy nem igaziak a képek és akkor úgy vicces lesz.. csajesőt ne várj tőle, de a sok közhely között felüdülés lenne látni ilyesmit... és ha valakit mulattat és szóba elegyedsz vele, felajánlhatod neki, hogy vele is csinálsz ilyen képet, és akk valami Baywatchos Pamelásra rávágod a fejét, vagy tudomisén:D
én egy sráccal csináltam ezt a 300ból a Leonidas ordítós képével.. nagyon egyedi lett, odarakott, sokaknak tetszett:D
szóval ha csajod nem is, hobbid lehet tőle:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!