Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem ma fogja bevallani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nővérem ma fogja bevallani, hogy a barátomtól terhes, hogy kellene reagálnom?

Figyelt kérdés
A barátom és a nővérem összejárnak a hátam mögött, azt hiszik nem tudom pedig de, csak arra vártam, hogy bevallják... de most egy kosza SMS-ből megtudtam, hogy ma este a családi vacsora után befogja vallani a nővérem, hogy nem elég h lefeküdt a barátommal, de még teherbe is esett tőle...
2013. ápr. 7. 13:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%
Amúgy komolyan nem értem, hogy lehetsz ennyire éretlen, hogy jelenetet akarsz rendezni?! Nem vagy semmivel sem felnőttebb a nővérednél az az érzésem
2013. ápr. 7. 13:25
 12/26 anonim ***** válasza:
78%

kérdező 8-as

Egy ilyen horderejű dologban, csak a keménylépés a jólépés. A gyenge(amiben felfeded a fájdalmad) mindig bukásra visz.

A sors a legjobb rendező, jobb mint amit te valaha gondolsz, a mostani helyzetedben és lelki állapotodban.

Én még mosolyognék is a helyedben és sok-sopk boldogságot kívánnék nekik:)

2013. ápr. 7. 13:26
 13/26 anonim ***** válasza:
52%

Nem lehet túl értelmes egyikőtök sem... Ő lefekszik a barátoddal, te meg még hagyod is és nem szólsz semmit... Ráadásul leírtak alapján ("lerúgom az 5.-ről", "nővérem megpfozom") elég primitív is lehetsz, ha ilyen eszközökhöz folyamodsz.

Amúgy honnan jöttél rá, hogy bevall egy terhességet/összejárnak? Számomra nem elképzelhetetlen, hogy olvasgatod a barátod dolgait és csupán megviccelnek egy ilyennel, hátha észreveszed magad.

2013. ápr. 7. 13:27
 14/26 A kérdező kommentje:
Azért vártam vele, mert a nővéremmel nagyon szeretjük/szerettük egymást... nem csak a nővérem, hanem a legjobb barátnőm is volt egyben és talán reménykedtem, hogy abba hagyják vagy nem tudom... akik itélkezznek, azoknak kívánom, hogy kerüljenek hasonló helyzetbe, ahol megmutathatják, hogyan rombolja szét a családot és hogyan vet véget egy 23 éves barátságnak
2013. ápr. 7. 13:28
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
* 23 éves hazugságnak
2013. ápr. 7. 13:30
 16/26 anonim válasza:
47%
a "pasidat" szúrd meg késsel vagy dobj neki tányért stb.. a nővéredet meg rugd hasba
2013. ápr. 7. 13:32
 17/26 anonim ***** válasza:
majd mond el mi történt.
2013. ápr. 7. 13:40
 18/26 anonim ***** válasza:
mondjuk nem értem azt,hogy minek vagy a barátoddal miközben megcsalt a tesóddal,akit még fel is csinált? Ha a pasimról ilyet megtudnék, én nem haboznék ki rúgnám
2013. ápr. 7. 14:19
 19/26 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogyan kéne reagálnod, szerencsére nem volt ilyen helyzetbe, de a helyedbe én a l*szarom stílust alkalmaznám, valamilyen módon mond meg, hogy tudtál róla, de éreztesd velük, ogy nem érdekel, nem a te problémád.

Természetesen innentől nem kell jópofizni egyikkel se.

Ha van kedved és energiád azért írd meg mit rötént, mert ez tényleg EPIC (és szánalmas)

2013. ápr. 7. 15:35
 20/26 anonim ***** válasza:
na?
2013. ápr. 9. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!