Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nővérem ma fogja bevallani, hogy a barátomtól terhes, hogy kellene reagálnom?
kérdező 8-as
Egy ilyen horderejű dologban, csak a keménylépés a jólépés. A gyenge(amiben felfeded a fájdalmad) mindig bukásra visz.
A sors a legjobb rendező, jobb mint amit te valaha gondolsz, a mostani helyzetedben és lelki állapotodban.
Én még mosolyognék is a helyedben és sok-sopk boldogságot kívánnék nekik:)
Nem lehet túl értelmes egyikőtök sem... Ő lefekszik a barátoddal, te meg még hagyod is és nem szólsz semmit... Ráadásul leírtak alapján ("lerúgom az 5.-ről", "nővérem megpfozom") elég primitív is lehetsz, ha ilyen eszközökhöz folyamodsz.
Amúgy honnan jöttél rá, hogy bevall egy terhességet/összejárnak? Számomra nem elképzelhetetlen, hogy olvasgatod a barátod dolgait és csupán megviccelnek egy ilyennel, hátha észreveszed magad.
Hát nem tudom, hogyan kéne reagálnod, szerencsére nem volt ilyen helyzetbe, de a helyedbe én a l*szarom stílust alkalmaznám, valamilyen módon mond meg, hogy tudtál róla, de éreztesd velük, ogy nem érdekel, nem a te problémád.
Természetesen innentől nem kell jópofizni egyikkel se.
Ha van kedved és energiád azért írd meg mit rötént, mert ez tényleg EPIC (és szánalmas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!