Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit szólnátok, ha gitározva, szép csokornyakkendőben, ordítana át az ablakotokon szerelmes dalokat egy 20 éves srác, akár 3 napon keresztül?
Én kb 5perc után behívnám és intim kontaktus alakulna ki ... Felraknám a felcsatólhatót és jól seggbe b*sznám. :D
Ha nő lennék. :D
Rohadtul elmenne a hangod már az első napon.
Ha tetszik a fiú, egy dalnak örülnék, mert visszarepítene az időben, ráadásul a lelkesedéséből leszűrném, hogy komoly szándékai lehetnek.
Ha meg egy olyan fószer, akit alig ismerek, vagy ismerem, de már korábban tudomására hoztam, hogy nem akarok tőle semmit, esetleg nem kedvelem, hoznám a csúzlit.
Ez szerintem aranyos. Kivéve, ha valami őrültről van szó.
Ha nem ismerném, akkor azonnal segítséget hívnék, mondjuk a rendőröket.
Ha ismerném, viszont nem szimpatizálnék vele, akkor kiröhögném és elküldeném Kukutyinba zabot hegyezni...
Ha viszont tetszene, vagy bele lennék zúgva, akkor nem hagynám kinn ácsorogni fél óránál tovább. Először persze kicsit élvezném a szép dalokat, ha jó a hangja. Utána viszont beinvitálnám és megjutalmaznám...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!