Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit szólnátok, ha gitározva, szép csokornyakkendőben, ordítana át az ablakotokon szerelmes dalokat egy 20 éves srác, akár 3 napon keresztül?
3 perc után lemennék és a fejére húznám a gitárját, nekem ne csináljon bohócot magából senki, aki udvarolni akar!
24/N
Egyrészt a harmadik emelten lakom, szóval nem hiszem, hogy bárki is felmászna ide azért, hogy 72 órán keresztül óbégasson.
Másrészt 24 vagyok, 20 évessel szóba sem állnék.
Harmadrészt ha feljut idáig, megkérném, hogy legyen kedves és ahogy jött, úgy menjen is vissza, mert hajnalban kelek, éjjel aludni szeretnék, nem az ő vinnyogását hallgatni.
Negyedrészt szerintem a kedvesem sem díjazná túlzottan. :D
Nézd meg a Say Anything (1989) című filmet. John Cusack elég volt egy ballonkabátban egy boombox-szal és egyetlen Peter Gabriel dallal.
25/L
Először az jutna eszembe, hogy mennyire unatkozhat a gyerek. Mégis, milyen okból kifolyólag gitározik valaki három napon keresztül :D
kicsit viccesnek találnám, hogy ennyire játsza a donjuant, amúgy tök feleslegesen. Elvihetne egy kávézóba, vagy moziba. Valamivel értelmesebb lenne.
Lehet az is felötlene bennem, hogy perverz. :D bár ez nem tudom miért jutott eszembe. :)
szánakoznék rajta. nagyon macsó hősszerelmesnek próbálja magát beállítani, miközben egy elcsépelt trükkel próbálkozik. mentségére legyen mondva, a 20 éves fiúk gyakran elég lököttek.
a szerelmes daloktól amúgyis az idegbaj kerülget, szóval sztem hazaküldeném, és más repertoárt ajánlanék neki, ha mindenáron meg akar hódítani.
bár engem ilyesmivel nem venne le a lábamról senki.
ilyet csak a szánalmas lúzerek csinálnak. az igazán vagány pasik inkább randira hívják a lányt, nem pedig felbosszantják :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!