Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha nektek gitározna ordítva egy szerelmes dalt egy srác?
Figyelt kérdés
képzeld bele magadat abba a helyzetbe, hogy 20 éves lány vagy és egy 20 éves fiú az ablakotok alatt elkezd egy szerelmes dalt ordítani gitározva, és hozzá felvenne egy nagyon szép csokornyakkendőt.
mit szólnátok?
mit szólnátok, ha akár 3 napig is ott várna dalolva?
2013. ápr. 5. 14:33
1/8 anonim válasza:
Valahogy legyűrném a nevethetnékem, mert tudnám, hogy jót akar, csak rossz módszerekkel. :)
2/8 anonim válasza:
Nekem bejönne.. csak ne üvöltözzön :)) !!
3/8 anonim válasza:
Én azért éjszakánként szeretek csendben aludni. Ilyen vonyítás kicsit ez ellen szól.
4/8 anonim válasza:
Kétlem, hogy kibirná három napig a hugom pasija. Az első este agyonütném, nekem ne ordibáljon a kertünkbe. :D
5/8 anonim válasza:
ez a mai nyertes kérdés :)
(szerinted látni fogja az ablakból a csokornyakkendőd?)
6/8 anonim válasza:
Harmadik nap végére büdös lennél és a szomszédoknak sem jön be pucér srác csokornyakkendővel. Beleképzeltem. Először tetszene, mosolyognék. Utána leosonnék és megijesztenélek...
7/8 anonim válasza:
nekem nem jönne be,és úgy hiszem a szomszédaimnak sem lennének elragadtatva tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!