Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz szép egy fiú szeme?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lányok válasza érdekelne elsősorban de fiúk is írhatnak. Légyszíves kort is írjatok! Az érdekelne hogy mitől lesz szép egy fiú szeme? Milyen velejárói vannak? Számít hogy milyen hozzá az arca/haja? :)
17/f
2013. ápr. 7. 00:26
21/25 anonim válasza:
a 2-nak tényleg szép szeme van, a 3. olyan mintha be lenne állva... :D
22/25 anonim válasza:
Nekem kívül barna belül zöld, a reggeli felkelésnél a legszebb a szemem azt vettem észre, nem tudom miért :D Dicsérték nekem is a szemem de én mindig kéket akartam, de ez van :D Nyáron jobban kizöldül amúgy, télen meg inkább barna. Para :D
24/25 anonim válasza:
Számomra attól lesz szép hogy olyan kifejező a tekintete. Hogy mit fejez ki, az szinte mindegy - határozottságot, huncut perverzséget, szomorúságot stb. - csak valami tükröződjön benne a lelkéből. Én például láttam már "csúnya" szemet, olyan mintha az arca egy tál kelttészta lenne amibe belenyomtak 2 olajbogyót. Most akinek szinte bele vagyok zúgva a szemeibe, neki nagy kék szemei vannak és olyan ártatlanul/titokzatosan tud nézni velük, kb. a kisbabákéhoz tudnám legjobban hasonlítani, de közben az arca meg tök férfias. Ezeket a szemeket már majd egy éve nem tudja nálam senki felülmúlni :D
25/25 anonim válasza:
Egy szem azt hiszem nem is igazán attól lesz szép, mert csak úgy szép, hanem mert azé a valakié, aki szépen néz rád. :) Vagy például, ha valaki tetszik, akkor annak általában a szemét is szereted, és tetszik, és majdnem mindegy, hogy milyen a szemed, mert aki szerelmes lesz beléd, úgy is beleszeret a szemeidbe is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!