Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz szép egy fiú szeme?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lányok válasza érdekelne elsősorban de fiúk is írhatnak. Légyszíves kort is írjatok! Az érdekelne hogy mitől lesz szép egy fiú szeme? Milyen velejárói vannak? Számít hogy milyen hozzá az arca/haja? :)
17/f
2013. ápr. 7. 00:26
1/25 anonim válasza:
Attól, hogy egyáltalán van neki.
2/25 anonim válasza:
a szem vagy szép vagy nem. Ezen nem lehet változtatni.
3/25 anonim válasza:
Genetika és igen, számít az arc, haj.
4/25 A kérdező kommentje:
Lehet hogy félreértettetek. Nem szép szemet akarok "csinálni" hanem érdekel hogy mitől az. Szép az ami érdek nélkül tetszik? Hát van benne valami de konkrétum? Esetleg képek is jöhetnek :).
2013. ápr. 7. 00:30
5/25 anonim válasza:
Én nem vagyok valami Brad pitt, de az én szemeim nagyon szépek :P büszke vagyok rájuk :)
7/25 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy mitől. :D De azt mondják, hogy szép szemeim vannak. A nők állandóan ilyet akarnak maguknak is... :D
8/25 anonim válasza:
Nekem még "helyes pofim" is van hozzá...ez így már überelhetetlen :D
9/25 anonim válasza:
Ha élénk és látni benne a tüzet mindenért amit el akar érni és küzdene is érte és ha a szemébe nézel a férfiasságot látod
na az a szép férfi szem
10/25 anonim válasza:
ma 00:31
nekem is ezt mondják... most vagy mindkettönket hülyére vettek vagy tényleg szépek a szemeink :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!