Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz szép egy fiú szeme?
Sziasztok! Lányok válasza érdekelne elsősorban de fiúk is írhatnak. Légyszíves kort is írjatok! Az érdekelne hogy mitől lesz szép egy fiú szeme? Milyen velejárói vannak? Számít hogy milyen hozzá az arca/haja? :)
17/f
Én nem láttam még ronda szemet. :)
De kétségtelen, hogy vannak különösen szép szemek, sokan odavannak a nagy barna bociszemekért, vagy a vakítóan világoskék szemekért. Számít a szem formája is.
Én személy szerint a nagy kék szemeket preferálom a fióknál, talán azért, mert az én szemeim is ilyenek. :)
16L
barna őzikeszemek hosszú szempillákkal:)
19l
még nem találkoztam ilyennel, elég ha előre néznek
az egész arc egyben ad mindent, nem szoktam analizálni az arc részeket, amúgy legyen jó beszélőkéd is N
sokat segit ha reggelente kimosod belőle a csipát. ;P.
na viccen kivül nekem a barna szemek jönnek be.
Shevy, lehet hogy csak át akarnak verni minket, hogy könnyebb dolguk legyen... Tuti a szerveinket akarják eladni. xD
Egyébként zöldes-kék szemem van, egy nagyon kicsi barnával benne, de a barna részt csak közelről élőben lehet látni. Képeken hol zöldnek, hol kéknek látszik. :D Meg hosszú szempilláim vannak, amire azt mondta a csaj ismerősöm, hogy nekem felesleges, úgy hogy adjam neki. xD
Nekem Zöld szemem van illetve néha barnába vált át teljesen, majd ujra vissza tiszta zöldbe.
De nekem is hosszúak a szempilláim multkor alig birtam kimagyarázni hogy nem húzom ki a szempilláimat -.-'' :D
Hát nekem a színétől:)
Igen sokat számít.
15/l
én odavagyok a zöldért nagyon, de a kékek, meleg barnák, és a feketék is tetszenek.
a nagyon világos kék, a szürke, meg a kakabarna nem nekem való.
ez itt úgy ahogy van csodagyönyörű. szép a formája, hosszúak a pillái, meg valahogy olyan nyílt a tekintete.
neki is szép, főleg a színét szeretem nagyon:
ez meg egzotikus, titokzatos, azért tetszik:
Johnny-é meg azt mondja, hogy én vagyok a FÉRFI
4 tényező: szín, forma, szempilla, szemöldök. de nincs rá szabályrendszer, hogy ezek hogy nézzenek ki, hogy szép legyen egy szem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!