Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha van egy lany akinek nagyon szep az arca, szeme csak azert nem jonnel vele ossze, mert van rajta kb.3-5 kilo plusz? Kort is irjatok
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 19:46
1/13 Mókusgyilkos válasza:
3-5 kiló na az kb 1 hónap alatt egészséges úton is le megy.
am 3 kiló +t vegyél észre bárkin is :D
3/13 anonim válasza:
3-5 kg plusz??
az semmi, feltéve ha mondjuk a meglévő 65 kg-ra jön rá.
da ha ilyen 52-53 -kgra jön rá ez a súly akkor nem :)
4/13 anonim válasza:
Nem szoktam kiszámolni a barátnőim testtömegindexét, szóval összejönnék egy ilyen lánnyal is akár. 24/F
6/13 anonim válasza:
3-5 kg? Te beteg vagy? Észre sem vesszük. 29/F
7/13 A kérdező kommentje:
Jo akkor ugy mondom, hogy latszik rajta, hogy kicsit husisabb, de aranyisan oszlik el, van melle, kerek a feneke csak van egy kis pocakja.
2012. okt. 5. 19:58
8/13 anonim válasza:
én örülnék ha 3-5 kg jönne rám :D akk lennék megelégedve a testemmel :)
9/13 anonim válasza:
Úr isten! hányan sírnak itt, hogy nincs párjuk, és Te 3-5 kiló miatt szovázol?
10/13 Mókusgyilkos válasza:
mint mondottam 1 hónapig ésszel eszel és lement a 3-5 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!