Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom nélkül tényleg lehetetlen barátnőt szerezni?
Tudom, hogy kell az önbizalom, de nem bírom szeretni magam. Kisebb vagyok, mint a korosztályom átlaga, tele vagyok testi bajokkal és soha nem tudtam kiállni magamért. Valószínűleg egy betegség következtében az átlagosnál alacsonyabb a tesztoszteronszintem.
Ezen kívül nagyon sokat voltam egyedül és otthon, semmit nem próbáltam ki, soha nem járogattam el bulizni. Nem alakult ki stabil baráti köröm, ezért hiányos az énképem. Most depressziós vagyok, és állandóan itthon ülök. A legegyszerűbb feladatok is nehéznek tűnnek.
20 éves vagyok. Attól tartok, soha nem jövök ki ebből. Mivel mindig is benne voltam, mióta csak elkezdtem kamaszodni. Utoljára gyerekkoromban voltam normális. Hogy lesz így nekem bárkim is?
29es lány, én kérdeztelek a 28ban. nem én írtam ez a "nincs egyén, vagy mi" dolgot. :)
Köszönöm h nem akarsz bántani. :)
30as, írásod kicsit olyan, mintha kezedbe került volna egy szociológia könyv, csak sajnos az is látszik, h csak ez az egy került a kezedbe és a többi több száz ami kellett volna az nem. Vagyis van ami közelít a valósághoz, de túlságosan kezdetlegesses lett ez az írás.
Abban azért egyetértek, h olyan statisztikát rálehet húzni az emberekre, amivel előre kiszámítható, h valakinek milyen élete lesz. És nagy valószínűséggel be is jön. Vagyis ha innét jössz és ilyen iskolád van....akkor lehet tudni ki milyen zenét fog hallgatni, hogyan fog öltözködni, blabla, ez ok, de amit írt a 30as az olyan fura volt.
És ez az egyén "vitát" köztetek meg nem értem, nyilván mindenki egyéniség, az meglehet h sokan egységesen gondolkodnak, de akkor is egyének. Vagy nem tom mi is ez a vita.
Egy önbizalomhiányos fazon, aki nem kíváncsi mások véleményére a témában. Miért kérdeztél akkor nyilvános kérdést?
A kategorizálás szerintem buta emberekre vall. Ha meglátok egy bőrnadrágos- láncos kékhajú embert, nem azt fogom gondolni, hogy otthon biztos kisgyerekeket öl, csak mert a társadalom egy csoportja szerint a rockerek meg gothok meg mittoménkik a sátán küldöttjei. Én tök normálisan öltözködök, lányosan, szoknya meg ruha meg smink minden, fullra, rockzenét hallgatok, néha metált, az is jó, szépirodalmat olvasok, szabadidőmben zongorázok és boxolok, péntek este meg kocsmázok, hétfő reggel zabpelyhet eszek. Akkor most ez mit mond el rólam a statisztika meg a kategorizálás szerint? Hogy a jövőbeli kilátásaim egyenlőek azzal, hogy holnap elüt egy kamion?
nA én vagyok a szubkultura elv megalkotója :) Szóval, mint írtam, és ha tetszik, ha nem ez az alapja ennek az egész szerelem ,szex témakörnek, az egész emberi együttélésnek. Ehhez a topikhoz is nagyon is hogy hozzátartozhat.
Mint írtam, ez általánosságban megállja a helyét. mindig van kivétel, de irányadó.
Attól hogy sokan vakon élnek a társadalomban, nem figyelnek annyira a különböző emberek megnyilvánulásaira a másik felé, attol még azok vannak. Nagyon is klikkesedés van az emberek közt, és bizony nem mindenki áll szóba, nem mindenki áll le akárkivel!
Kategorizálás a buta emberek találmánya. Akkor a társadalom, az emberek 80% a buta, és előítéletes.
Én akármerre megyek, értelmiségi, vagy közép, vagy bunkó körökben, mindenütt mindenki tele van előítéletekkel, és kategorizálnak kő keményen. Nem egy, nem kettő, sok! és különböző közösségeken belül is látom! Itt ezen a fórumon is a közvéleménykutató topikokat ha megnézed, fedi az elv a valóságot nagy általánosságban. Én csak ezt írtam.
Mivel mindenki tele van előítéletekkel, így megalapozott ez miatt az önbizalomhiány is! Főleg az előítéletek, kategorizálások miatt lesz valaki önbizalomhiányos is!
36 os, amit írsz példaként magasdról, abból kb. 70% os eséllyel meg lehet állapítani,hogy ki a te ellentáborod általánosságban, kik azok a féle emberfajzatok, akiket több mint valószínű hogy nem nagyon tűrsz meg magad körül, és kik lesznek azok a stílusú, kinézetkategoriába tartozó férfiak, akiktől ordítva menekülsz, mert nem a te "világod"
Ennyit lehet megállapítani. Mondom, nem 100% de be lehet lőni körülbelül,hogy pofáraesés gyanús a helyzet nálad vagy nem. Itt csak erről volna szó!
Rengetegen írják például azt,hogy áhh, nálam egy agyonborotvált testű homár srác szóba se jöhet, nem látom meg benne az igazi férfit! Másik kategoria meg azt mondja,hogy áhh, nálam egy szőrős igénytelen büdös állatember csubakkaman szóba se jöhet, hogy lehet még valaki ilyen a borotva fénykorában? Ez csak egy példa.
57es, akkor te azt mondod, h az előítéletek, kategorizálások miatt vagy önbizalomhiányos? És ezért érzed, h nincs ebből kiút, mert ilyena társadalom?
És miért érhet téged negatív megítéklés az életben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!