Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom nélkül tényleg lehetetlen barátnőt szerezni?
Tudom, hogy kell az önbizalom, de nem bírom szeretni magam. Kisebb vagyok, mint a korosztályom átlaga, tele vagyok testi bajokkal és soha nem tudtam kiállni magamért. Valószínűleg egy betegség következtében az átlagosnál alacsonyabb a tesztoszteronszintem.
Ezen kívül nagyon sokat voltam egyedül és otthon, semmit nem próbáltam ki, soha nem járogattam el bulizni. Nem alakult ki stabil baráti köröm, ezért hiányos az énképem. Most depressziós vagyok, és állandóan itthon ülök. A legegyszerűbb feladatok is nehéznek tűnnek.
20 éves vagyok. Attól tartok, soha nem jövök ki ebből. Mivel mindig is benne voltam, mióta csak elkezdtem kamaszodni. Utoljára gyerekkoromban voltam normális. Hogy lesz így nekem bárkim is?
Kit érdekelnek a társadalmi elvárások? Egész életemben azon voltam, hogy úgy éljek, ahogy nekem tetszik, nem most kezd el foglalkoztatni, hogy a társadalom mit lát jónak és mit nem.
Én aláírom, hogy biztos hasznos tanítottak neked statisztikán meg mit tudom én, viszont szerintem a statisztikák baromira félrevezetik az embereket, és amikor azt mondják, hogy a nők többsége (ami lehet hogy 51 százalék, ami éppenhogy több, mint a fele, vagy ha 5 opció van, akkor lehet, hogy csak 21 vagy valamivel több%, ami minden negyedi-ötödik nő, több lehetőséggel még kevesebb) a sikeres, gazdag bunkó pasikat kedveli, akkor a laikus mit mond? "Az összes nő felszínes pénzósvár liba!" Arra meg senki nem gondol, hogy milyen degradáló a férfiakra nézve, hogy aki pénzes, azt automatikusan leminősítik bunkónak, vagy nagymenőnek vagy felszínesnek vagy akárminek. Szóval a statisztikák lehet, hogy nagyon hasznosak orvostudomány jellegű kutatásokban, esetleg anyagi helyzeti felméréshez, egyéb társadalmi felmérésekben, de egyéni szinten, hogy ki milyen, mint ember, mit preferál, hogyan gondolkodik baromi félrevezetők lehetnek, főleg úgy, hogy az ember úgy beszél a "nőkről" a "férfiakról" meg a "huszonévesekről" vagy akármelyik másik csoportról, mintha valami radikális kis csoport lenne, ahol a néhány tag közül mindenki ugyanazokat az elveket vallja, és elfelejti figyelembe venni, hogy 10 ember nem 4 meg 4 meg 2, hanem tízszer 1.
Figyelj, én azért írtam ide, h segítsek esetlegesen a kérdezőnek, és már sajnálom, h felhoztam a nőkkel kapcsolatos részt is. De nem értem miért kell ennyire erősen válaszolni nekem. Én kedvesen írtam sztem. És többször írtam is h tévedhetek. Vegyél már vissza kérlek szépen, mert ez semmit sem használ. Ha akarod kijelentem, h a gondolataid csodásak és a nők fantasztikusak egytől egyig. Csak nem kell ez a befeszülés részedről.
Amúgy 23év alatt 1,25 millió válás volt, vagyis minden 3.pár elvált. Ez dúrva és jól mutatja, h milyen érdekesek és megjátszottak tudnak lenni egyes házasságok(nem csak a nők, hanem a férfiak is).
Mivel sietnem kell, a kérdezőnek írom, h én tényleg szívesen segítek, mert szeretném ha elhinné, h a legnehezebb és legmélyebbről is fel lehet kerülni a sikeresek és boldogok közé. Na mindegy, ha írsz ha nem, tényleg hidd el, h a legsikeresebb is lehetsz az élet minden területén és a lányoknál is ha teszel érte és ha bízol magadban. Ezt a kettőt meg lehet fejleszteni...
Kizárt. Ebből nincs kiút. Főleg ha külső bajok is vannak. Önbizalomhiány az nem egy olyan probléma, ami egy csapásra megoldható. Ez egy súlyos "betegség". Csak sokan felületesen, hülyén, ostobán úgy vannak vele,hogy győzd le azt szevasz, de ez nem egyszerű. Ez egy komoly mentális betegség szerintem. Önbizalom nélkül meg mindig szorongani, strresszelni fogsz, leblokkolsz, és elakadsz. Nem jön a szó, szavak nélkül meg ismerkedni nem lehet. Nem alakul ki szimpátia, nem alakul ki belső vonzódás, így párkapcsolat sem. Ha meg külső vonzalom sincs /esetedben állítólag/ akkor még a gyors csak szex alapú kapcsolat is ingoványos.
Egyet mondok: Nem könnyű az élet. Nem mindenkinek teremnek babérok, ezt el kell fogadni. Keresni kell az alternatív megoldásokat, a kiskapukat, ha a fősodor nem járható!
14 es nagyot tévedsz. Nagyon is hogy olyanok mint egyes radikális csoportok. Nem mondom, hogy nincs csekély számú kivétel, de nagyon is be lehet kategorizálni az embereket, főleg a nőket is kasztokba, hogy mik az életcéljaik, mit akarnak, és ehhez mérten milyen elvárásai vannak a két nagy kategoriának a férfiakkal szemben. Bőven megállja a helyét. 10 ből 9 esetben simán. Márpedig nem azt nézik az emberek, hogy mik a csekély kivételek, hanem hogy általában, az esetek többségében mi az irányadó. Hogy mire lehet valószínüleg! számítani! Ilyenkor pedig nagyon is van helye a statisztikáknak, és ehhez kapcsolódő élettapasztalatoknak, látod a környezetedben, hogy ez a fajta hogy viszonyul, emez a másik fajta kategoria meg hogyan másként. De mind sablon egytől egyig.
Egyszerüen egyedi ember nem létezik! Ezt fel kéne már fogni. CSak csoportok, kasztok vannak. mindenki beletartozik valamelyikbe. Ennyiről van szó. Nem tudsz egyedi lenni. A kasztok pedig ütik egymást rengeteg sok mindenben, és teljesen mások a céljaik, elveik!
Pontosan, ahogy egy hosszutávra tervező nő is teljesen más célokkal, elvekkel , elvárásokkal áll hozzá egy férfihoz, mint egy könnyűvérű élvezeteket, pénzt hajszoló nő is máshogy. Egyáltalán nem mindegy! és telejsen jól bekategorizálható!
Na még gyors visszanéztem egy percre ide és nem tudom megállni szó nélkül.
Ilyen hogy lehet írni nem értem utolsó: "Kizárt. Ebből nincs kiút" és az egész leveled azt hitetheti el a kérdezővel, h tényleg adja fel a reményt : / ilyet nem szabad! és ez nem is igaz, mert mindig van remény, vagyis remény mindig lesz, mindaddig amíg teszel az ügy érdekében. És ne tört le az emberek reményét.
És én sem azt gondoltam, h az önbizalom-kérdés az hipp-hopp megoldható, hanem h tenni lehet az ügyben. És mivel az életben semmi sem könnyű, akkor ez miért lenne, ez a legnehezebb valószínűleg, az önértékelési probléma. De ha egyszer muszáj akkor muszáj, szóval ha akar az ember, akkor kicsikban tud javulni. Testvérem 18éves volt és 160magas és 50kg, kicsit csúnyácska, önbizalomhiányos jobban mint bárki és azóta elvégezett 3egyetemet, ettől felsővezető lett a legnagyobb helyen, mindene megvan, legnagyonn mercije, edzett 8évet, ettől hírtelen vagy valamitől magasabb lett 177cm, hízott 25kilót, izmos lett, tiszta szálkás, tele van élettel, önbizalommal, mára már a szemüveg is jól áll neki, nagyon jól öltözködik mára már, tele van lányokkal, rengeteg a pénze, mindenki irígyli a sikereit, mert nagyon nagyhatalmú lett és régen ő volt a nyomi akit piszkáltak, ma ugyanazok a barátai meghajolnak előtte szinte...
És a lnyeg az egészben az, h ő is nagyon-nagyon sokat tanult, nagyon sokat edzett, és kikupálódott, átalakult ő és az egész élete. Ő volt a legboldogtalanabb akit ismertem és mára pedig a legboldogabb. :) Remélem nem olvassa. :) Szóval fel kell állni és tenni azért h megkapjuk azt ami jár nekünk. Otthon ülve persze h semmi sincs. Viszont ami energiát beleteszel az vissza is fogod kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!