Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen lánnyal lehetetlen összejönni?
Osztálytársam,csinos,kedves,okos lány de már-már abnormálisan csendes.Van 2-3 barátnője akivel jól elvan,de másokkal képtelen elbeszélgetni.Mindenre egyszavakkal válaszol,sose kezd új témát,sose viccelődik,és ez megöli a társalgást.Pedig van humora,csak nagyon zavarban is van,látszik.Csak már hülyén érzem magam,mert én csak próbálok beszélni,ő meg csak hallgat.Én elvesztem a bátorságomat,kifogyok a témából,jön a kínos csend.Pedig szeretem,és elvileg én is tetszem neki,de nem tudok róla szinte semmit mert lehetetlen vele megismerkedni,kommunikálni..és még így is én vagyok az a fiú aki a legközelebb jutott hozzá.Hogy lehetne vele kapcsolatot kialakítani?
Csak egy példa:
(én)-Szia!Hogy vagy?
(ő)-Szia,jól.
-Mit csináltál szünetben?
-Semmit.
-És jó volt?
-Igen
...
Na így kell elképzelni.
17/F-17/L
Ja,azt hozzátenném,hogy suliban szinte mindig ezzel a pár barátnővel mászkál,nehéz megszólítani.
Az meg ciki ha neten beszélünk,élőben meg nem..
De azért már ráírtam párszor:)
Szerintem elősegítette a fejlődést,mert sok új találmány jelent meg(pl. sugárhajtómű) és talán még a válságon is segített,mert elindította fegyvergyártást.
Csak ez őt nem érdekli..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!