Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen lánnyal lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lánnyal lehetetlen összejönni?

Figyelt kérdés

Osztálytársam,csinos,kedves,okos lány de már-már abnormálisan csendes.Van 2-3 barátnője akivel jól elvan,de másokkal képtelen elbeszélgetni.Mindenre egyszavakkal válaszol,sose kezd új témát,sose viccelődik,és ez megöli a társalgást.Pedig van humora,csak nagyon zavarban is van,látszik.Csak már hülyén érzem magam,mert én csak próbálok beszélni,ő meg csak hallgat.Én elvesztem a bátorságomat,kifogyok a témából,jön a kínos csend.Pedig szeretem,és elvileg én is tetszem neki,de nem tudok róla szinte semmit mert lehetetlen vele megismerkedni,kommunikálni..és még így is én vagyok az a fiú aki a legközelebb jutott hozzá.Hogy lehetne vele kapcsolatot kialakítani?

Csak egy példa:

(én)-Szia!Hogy vagy?

(ő)-Szia,jól.

-Mit csináltál szünetben?

-Semmit.

-És jó volt?

-Igen

...

Na így kell elképzelni.

17/F-17/L

2013. jan. 4. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmi sem lehetetlen.
2013. jan. 4. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Kérd ki valamiben a véleményét/tanácsát. Vagy beszéljetek neten is suli mellett, ott talán könnyebben megnyílik.
2013. jan. 4. 21:16
 3/9 A kérdező kommentje:

Ja,azt hozzátenném,hogy suliban szinte mindig ezzel a pár barátnővel mászkál,nehéz megszólítani.

Az meg ciki ha neten beszélünk,élőben meg nem..

De azért már ráírtam párszor:)

2013. jan. 4. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Olyat kérdezz amire nem egy szavakban kell válaszolnia. Teszem azt, megkérdezed tőle hogy mit gondol a 2. világháború kirobbanásának hatásairól a gazdaságra és a fegyverkezésre nézve. És akkor ő szépen elkezdi mondani hogy mi a szitu és meg van az alaphang.
2013. jan. 4. 21:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Szerintem elősegítette a fejlődést,mert sok új találmány jelent meg(pl. sugárhajtómű) és talán még a válságon is segített,mert elindította fegyvergyártást.

Csak ez őt nem érdekli..

2013. jan. 4. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Kár, mert más téma nincsen, csak ez :D De tényleg valami olyanról kérdezd amit ki kell fejtenie, pl ha szeret főzni akkor elmondhatná hogy kell készíteni a kedvenc kajádat, mert érdekel és meg akarod csinálni otthon vagy mittomén. Találj ki ilyen kérdéseket, egy idő után megnyílik és könnyebb lesz.
2013. jan. 4. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Bizalmába kell férkőzni. Nekem is ilyen volt eleinte a barátnőm, de egyszer csak már azt vettem észre, hogy megnyílt. :D
2013. jan. 4. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy te is tetszel neki? Nem lehet, hogy ez csak valami szóbeszéd, mert nekem sajnos úgy tűnik, hogy nem zavarban van, csak nem igazán érdekled...
2013. jan. 5. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknél neked kell irányítani. Süss el vicceket, illetve nagyon finoman cukkolgasd. Ez meg fogja törni az egykedvűségét.
2013. ápr. 6. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!