Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden fiatal lánynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiatal lánynak a felzselézett hajú vagy páwafiúk tetszenek igazából?

Figyelt kérdés

Nekem még nem nagyon volt komoly kapcsolatom,de a környezetemben minden páwafiún 3-4 csaj lóg egyszerre.Sokszor végiggondoltam már,hogy ők miben nyújtanak többet mint én,és mindig a stílus lett az,amiben,úgy vélem jobbak nálam.

Én magas,izmosabb,normális,viccesnek mondott fiú vagyok,de a hajam nincs felzselézve,és nem hordok divatos cuccokat.Szeretett viseletem a farmer,kicsit "feszülősebb" rövidujjú,matt bőrdzseki,ilyen időben.(és persze ápolt vagyok)

Sajnos a stílusomon nem kívánok változtatni,szégyellnék almazöld csőnaciban,sárga cipőben és rózsaszín mintás,dekoltált pólóban parádézni az utcán.A zselét szintén utálom a hajamban,ékszereket se hordanék szívesen,úgyhogy nem valószínű,hogy valaha is páwa lesz belőlem:D

Na de,van olyan fiatal lány,akinek tetszenek a hasonló fiúk is,vagy a páwa-style mindent visz?

17/F

2013. ápr. 6. 14:21
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

Én nyíltan vállalom, h nekem igenis a páwák tetszenek! Mi balyotok van velük? Csak irigyek vagytok a mencsi frizkólyukra és a cukipofamackófül pofilyukra! Szemétládák! A rosszindulat beszél belőletek!

Sokan azt mondlyák, hogy csak a leghüjébb lányok szeretik az ijen irtóaranyos pasikat. Hát nem! Itt vagyok én, az élő példa. Rengeteget olvasok (kedvenceim a bulvárlapok) és magas végzettséggel rendelkezek (diplomás! műkörmös vagyok).

És mi az, h csak a kislányoknak lyönnek be?! Kikérem magamnak! 38 éves, érett NŐ vagyo! (Igaz h nincs férly, gyerek, ház, kocsi, de sebaly)

Rohaggyatok meg, tiiiiii, k*csögök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszcsi: Rituci :*

2015. márc. 30. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!