Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiatal lánynak a felzselézett hajú vagy páwafiúk tetszenek igazából?
Nekem még nem nagyon volt komoly kapcsolatom,de a környezetemben minden páwafiún 3-4 csaj lóg egyszerre.Sokszor végiggondoltam már,hogy ők miben nyújtanak többet mint én,és mindig a stílus lett az,amiben,úgy vélem jobbak nálam.
Én magas,izmosabb,normális,viccesnek mondott fiú vagyok,de a hajam nincs felzselézve,és nem hordok divatos cuccokat.Szeretett viseletem a farmer,kicsit "feszülősebb" rövidujjú,matt bőrdzseki,ilyen időben.(és persze ápolt vagyok)
Sajnos a stílusomon nem kívánok változtatni,szégyellnék almazöld csőnaciban,sárga cipőben és rózsaszín mintás,dekoltált pólóban parádézni az utcán.A zselét szintén utálom a hajamban,ékszereket se hordanék szívesen,úgyhogy nem valószínű,hogy valaha is páwa lesz belőlem:D
Na de,van olyan fiatal lány,akinek tetszenek a hasonló fiúk is,vagy a páwa-style mindent visz?
17/F
"Sok rendes,normális lányismerősömnek van páwája"
szomorú hogy ennyire nem kötik feltételhez az állattartást:/
a viccet félre rakva,a páwa pasik 90%-kának csak egy T-rex származék jut,ami szerintem szomorú,mert szegénykék nem képesek normálisan tartani a karjukat,és a járással is gondjuk van mert én még csak tipegni láttam őket
Azért a szolárium meg a v nykú pólót azt kár a wávasághoz sorolni, mert rengeteg izmos nagydarab állat is hord ilyen felsőket, sőt főleg azok, meg szolároimba is rendszeresen járók. Páwa dizájn az nem ez.
A haj, a gagyi fülbevaló az viszont igen. Moslék femilén vonás, akárcsak a rózsaszín póló.
Senkinek se tetszenek a hullafehér kórosan világos bőrű emberek. Mint a hullák úgy néznek ki. És is nagyon fehérbőrű vagyok alapból, bár nem ez a vöröshaj, barna hajú, jól tud a bőröm barnulni, de elég sáppadt vagyok alapból. Gyerekkoromban rendszeresen hipóreklámnak köcsögöltak meg ilyenek, és utáltam. Mióta szolizok azóta nincsenek gondok, elismerés viszont igen. Nem kell túlzásba vinni, de egy bizonyos szitnig bizony szükséges.
Ez nem nem függő! Ez nem páwaság! Ez általános igényszint kérdése.
Szolárium volt már ezelőtt 20 -30 évvel ezelőtt is, és férfiak körében is nagyon közkedvelt volt akkoriban is, még kvarclámpának hívták. Teljesen unisex dolog, nem divat. Ez testápolás, semmi több.
nekem nem jönnek be a páwák
15/l
szóval azért mert nő léterme nem szoláriumozok igénytelen vagy,hiába figyelek a külsőmre és az öltözködésemre
bámulatos logika
nem hiszem hogy a szolárium lenne az igényesség szintje
Nem akaroj egoistának tűnni,de nekem már megvannak a kockáim:D
Csak nincs kirakva Facere,bár lehet hogy ki kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!