Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden fiatal lánynak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiatal lánynak a felzselézett hajú vagy páwafiúk tetszenek igazából?

Figyelt kérdés

Nekem még nem nagyon volt komoly kapcsolatom,de a környezetemben minden páwafiún 3-4 csaj lóg egyszerre.Sokszor végiggondoltam már,hogy ők miben nyújtanak többet mint én,és mindig a stílus lett az,amiben,úgy vélem jobbak nálam.

Én magas,izmosabb,normális,viccesnek mondott fiú vagyok,de a hajam nincs felzselézve,és nem hordok divatos cuccokat.Szeretett viseletem a farmer,kicsit "feszülősebb" rövidujjú,matt bőrdzseki,ilyen időben.(és persze ápolt vagyok)

Sajnos a stílusomon nem kívánok változtatni,szégyellnék almazöld csőnaciban,sárga cipőben és rózsaszín mintás,dekoltált pólóban parádézni az utcán.A zselét szintén utálom a hajamban,ékszereket se hordanék szívesen,úgyhogy nem valószínű,hogy valaha is páwa lesz belőlem:D

Na de,van olyan fiatal lány,akinek tetszenek a hasonló fiúk is,vagy a páwa-style mindent visz?

17/F

2013. ápr. 6. 14:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy akik meg nem a pávákra buknak,azok meg nem elég dögösek.Értve ez alatt,hogy nem lóg ki a cici meg a poci.
2013. ápr. 6. 14:39
 12/31 A kérdező kommentje:

Na ezt már vártam:D Remélem nem vagyok szemét amiért tetszenek a csinos,jó testű,merész lányok,de képzeld,én 3 teljes évig fülig szerelmes voltam egy olyan lányba,aki rajtam kívül szinte senkinek nem tetszett,mert reálisan nézve alacsony volt,duci,nem túl szép,sosem járt el sehová..nekem mégis ő kellett.

Sajnos nem viszonozta rómeói szerelmemet,mert nem voltam az esete..

Na és vajon kikre bukik ő is? Páwák:D

2013. ápr. 6. 14:44
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem állhatom az ilyen fiúkat!14/L
2013. ápr. 6. 14:44
 14/31 anonim ***** válasza:
A páwák a ribancoknak valóak a pasik meg a csajoknak ;)
2013. ápr. 6. 14:49
 15/31 A kérdező kommentje:

Na,az azért túlzás.

Sok rendes,normális lányismerősömnek van páwája:D

2013. ápr. 6. 14:52
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Tinilányokat felejtsd el. Ami vagy az teljesen jó, én is ilyesmi vagyok. A kis mai divat nyikhajgyerekek csak a tizenéves süldőlányoknak tetszenek, ez így megy. Annak idején a laza rapper gatya volt még 10 évvel ezelőtt a divat, már rég nem divat, nyomorék szar, de akkor meg azt zabálták a tini majmok nagyon. Ma meg ezt. 20 on éves korukra kinővik, köpni fognak rá. Aki hordja az is, meg akik ez miatt tetszelegtek, azok is szarni fognak rá. Vagy keress 20 feletti pinát, vagy várj még 4 évet, és jó leszel. Mást nem tudsz tenni. A tini lányok mind agymosott bírkák, nem tudják még mi a jó.
2013. ápr. 6. 14:54
 17/31 anonim ***** válasza:

a páwák kislányok és nem fiúk-.-

nem értem hogy minek magyarázzák hogy legyünk nőiesek,magassarkú stb amikor a mai "pasik" köves fülbevalóval rohangálank v-nyakú pólóban és gyakrabban vannak szoliban mint egy átlag nők

undorítóak az ilyenek

19L

2013. ápr. 6. 15:06
 18/31 anonim válasza:
100%
Nekem nem jönnek be az un. páwa fiúk. Mert ők valóban fiuk, és cseppet sem férfiak. A zselét meg kimondottan utálom, főleg ha már csillog a haján... Nem bírálni akarok de általában akiknek az ilyen fiuk jönnek be, azok hasonló értelmi szintűek. Szóval nyugi, a normális fiuk bejönnek a normális lányoknak. ( főleg a magasak) (18/l )
2013. ápr. 6. 15:07
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezért vannak veszélyben azok a törzsek, ahol nem ismerik a hajzselét. Nem tudnak szaporodni, így lassan eltűnnek.
2013. ápr. 6. 15:08
 20/31 A kérdező kommentje:
:DD
2013. ápr. 6. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!