Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiatal lánynak a felzselézett hajú vagy páwafiúk tetszenek igazából?
Nekem még nem nagyon volt komoly kapcsolatom,de a környezetemben minden páwafiún 3-4 csaj lóg egyszerre.Sokszor végiggondoltam már,hogy ők miben nyújtanak többet mint én,és mindig a stílus lett az,amiben,úgy vélem jobbak nálam.
Én magas,izmosabb,normális,viccesnek mondott fiú vagyok,de a hajam nincs felzselézve,és nem hordok divatos cuccokat.Szeretett viseletem a farmer,kicsit "feszülősebb" rövidujjú,matt bőrdzseki,ilyen időben.(és persze ápolt vagyok)
Sajnos a stílusomon nem kívánok változtatni,szégyellnék almazöld csőnaciban,sárga cipőben és rózsaszín mintás,dekoltált pólóban parádézni az utcán.A zselét szintén utálom a hajamban,ékszereket se hordanék szívesen,úgyhogy nem valószínű,hogy valaha is páwa lesz belőlem:D
Na de,van olyan fiatal lány,akinek tetszenek a hasonló fiúk is,vagy a páwa-style mindent visz?
17/F
Na ezt már vártam:D Remélem nem vagyok szemét amiért tetszenek a csinos,jó testű,merész lányok,de képzeld,én 3 teljes évig fülig szerelmes voltam egy olyan lányba,aki rajtam kívül szinte senkinek nem tetszett,mert reálisan nézve alacsony volt,duci,nem túl szép,sosem járt el sehová..nekem mégis ő kellett.
Sajnos nem viszonozta rómeói szerelmemet,mert nem voltam az esete..
Na és vajon kikre bukik ő is? Páwák:D
Na,az azért túlzás.
Sok rendes,normális lányismerősömnek van páwája:D
a páwák kislányok és nem fiúk-.-
nem értem hogy minek magyarázzák hogy legyünk nőiesek,magassarkú stb amikor a mai "pasik" köves fülbevalóval rohangálank v-nyakú pólóban és gyakrabban vannak szoliban mint egy átlag nők
undorítóak az ilyenek
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!