Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan lányt ismertek meg, aki jó fej, de kicsik a mellei, mit gondoltok?
Kicsi alatt tényleg a kicsit értem, nem szenvedek fogalomzavarban, mint azok akik pl. 75/B-t vagy C-t kicsinek mondanak.
70/A-s meltartót hordok, de igazából nem lenne ez se szükséges, mert olyan kicsik a melleim, viszont így jobban állnak a ruhák kicsit.
Engem nem sok önbizalommal tölt el a dolog...
#15:Szerintem nem intelligencia függő,hogy kinek mekkora mellek jönnek be.
Hogy a kérdésre is válaszoljak.Engem nem nagyon érdekel önmagában,hogy mekkora egy lány melle,mert nem a mellét nézem,hanem az egész lányt és külső és belső tulajdonságok alapján ítélem meg,hogy tetszik vagy sem.
Ugyanaz az effektus, mint férfiaknál az alacsonyság, vagy a kopaszodás. Utálja mindenki mint a szart, erősen hátrányos, mégsem tehet róla az illető,hogy így járt. A kis mell is ingerszegény, és rengeteg palinál lesz kizáró ok. EZ van.
KErek perec ki kell mondani, nem kell a parasztvakítás. Vannak hátrányos tulajdonságok, amiket mások leszarják,hogy neked olyanod van, de a kutyát nem érdekel, nem kellesz! Persze vannak akik kivételek, és szeretik a kopasz fickókat meg a kismellű nőket is. Ennyiről van szó.
Nem vagy tehát az abszolót nyerő mindenkinek kell kategoria, de attól még persze volt már számtalan példa,hogy kismellűm szinte melletlen! nő is akadt párjára.
Nyilván minden /hibával élő/ ember ezt így /próbálja/ feldolgozni, hogy akinek te nem felelsz meg az nem is kell. Most így gondolod.
Csak majd egyszer amikor a kopasz fickó vagy a kismellű nő meglát egy szerlem első látásra totál hozzá illő helyes másik nembeli egyedet, aki úgymond tökéletes volna számára, és egy ilyen miatt takarítja el maga mellől, mert nem tud szerelembe esni, ez miatt nem látja meg benne az álmai /nőjét ,fickóját/ akkor majd jönni fog! a pofárazuhanás. Az meg fájó dolog...
Lemondani olyanról, aki totál jó volna, de egy ilyen tulajdonság miatt nem érted el a színvonalat. Ez van..
Ezt csak azért gondolod, mert más az értékrended, túlzottan elvakít az, amit mostanság látni a legtöbb ember viselkedésében.
Ha valaki egyébként mindenben bejön nekem, akkor ő olyan, aki ezen nem akad fenn. Ilyen egyszerű, mivel az is hozzá tartozik a személyéhez, hogy megérti az ilyen dolgot.
Én nem csupán csak külső alapján választok partnert. A te kommented sejteti, hogy te erre helyezed a hangsúlyt, de nálam nem így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!