Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan lányt ismertek meg, aki jó fej, de kicsik a mellei, mit gondoltok?
Kicsi alatt tényleg a kicsit értem, nem szenvedek fogalomzavarban, mint azok akik pl. 75/B-t vagy C-t kicsinek mondanak.
70/A-s meltartót hordok, de igazából nem lenne ez se szükséges, mert olyan kicsik a melleim, viszont így jobban állnak a ruhák kicsit.
Engem nem sok önbizalommal tölt el a dolog...
nem lényeges
az egész személy fontos!!!!!!!!
2es XD
egyébként kérdező engem nem érdekelnek etzek a hülye számok.. nem gondolok igazából semmit, nem érdekel
Inkább legyen kicsi mint mű. Egyébként nem ez a fontos, egyáltalán.
Én is összetudtam jönni egy olyan lánnyal akinek tényleg nagyon kicsik voltak a mellei, éppenhogy látszott ott valami, de legalább valódi volt, az és nem implantátum. Mert ha természetes mellei vannak, akkor már agyilag is normális, és azért nem csak a külső a fontos. És sokan ezt nem tudják felfogni. Ha kicsi a mell, mivan akkor? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!