Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség mit tegyek hogy ne bántsam meg a csajt?
Az általános iskolából ismerjük egymást,és ő szeretne találkozni velem szombaton,de én nem igazán szeretnék...
Húú asszem sz@rban vagyok
Hát.. szerintem az őszinteség mindenekelőtt! :)
Mi az oka annak,hogy ennyire nem akarsz vele találkozni? Tényleg egy órát kibírsz egy régi ismerőssel... Aztán lépj le valami indokkal. Így találkoztatok is meg nem... :)
Ha meg tényleg nem szeretnéd a találkozót akkor egyenes úton mond meg neki, hogy figyi, nekem ez a találkozó még sem jó, ne haragudj.
Valószínű hogy nem fog tapsikolni, de még mindig jobb mintha tényleg többet látna bele a dologba, mint ami... aztán még nagyobb a csalódás.
Vagy ha más nem akkor kérdezz rá h ő mégis mit gondol erről a találkáról, mert te ezt esetleg baráti alapon megteszed, de nem szeretnél semmi többet. Ki tudja... lehet a végén még élveznéd is. :)
18 L ( utolsó előtti. Válaszoló)
Azért nem akarok vele találkozni. Mert nem igazán az esetem.....
De az a gond hogy ő már régebben elhívott egy bulira amire nem tudtam elmenni, és most amikor megkérdezte h talizok e vele én azt mondtam hogy lehet hogy ráérek... ő erre azt mondta hogy "persze úgy mint multkor "
Akkor gondolom ő többet akar...
Tényleg, a legtisztább dolog ha megmondod neki h nem szeretnél tőle semmit. Megfog sértődni, vagy nem fog neki jól esni, de hidd el ez még mindig kisebb csalódás, mintha tévhitekbe esne veletek kapcsolatban. Megírhatod facebookon is ha itt beszélgettek többet, vagy telefon. De tisztázd. Ha most is elhappolod, hogy "nem érsz rá" akkor lesz majd harmadik alkalom is h megkeres... stb stb... jobb ezt csírájában lezárni. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!