Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy rázhatnám le úgy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy rázhatnám le úgy a csajt, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Tegnap egy bulin "összejöttem" egy csajjal. Ittunk is elég sokat aztán 2x is megtörtént a dolog. De a lány komoly kapcsolatot akar és illuminált állapotban én is ilyeneket beszéltem. Most pedig józan fejjel mit tehetnék? Nem akarom megbántani, de kapcsolatot MOST semmiképpen nem akarok.

2013. febr. 3. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor ezt megmondod neki, és igy.. Legközelebb meg okosabb leszel..
2013. febr. 3. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Pont ezt mondd meg neki. Ugyan, mindenki tudja hogy meg fogod bántani MINDENKÉPP. De ha ő annyira komoly kapcsolatot akart volna, talán nem részegen kellene összejönni valakivel és rögtön dugni vele.
2013. febr. 3. 10:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz, köszi. De a másik bökkenő, hoyg egy elég közeli barátom húga. Tehát elég sokszor fogom látni :/
2013. febr. 3. 10:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó, és? Nem tudsz mást tenni. Ez van. Nem kell ezt ragozni.
2013. febr. 3. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha berúgtál és megdugtad egy barátod húgát, akkor legyen ahhoz is arcod, hogy megmondod neki, hogy nem akarsz járni vele.
2013. febr. 3. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Így van, legyél őszinte.

Szerintem kezdd azzal, hogy most józan fejjel is beszéljétek meg a köztetek történteket.

Hangsúlyozd, és tartsd szem előtt azt, hogy nem akarod megbántani.

Ha megkérdi, hogy miért nem, és mi a baj vele - ez előkerülhet -, akkor ne minősítsd, semmiképp ne mondd, hogy azért nem, mert ő ilyen meg olyan.

Vállald teljesen magadra, hülye voltál, leszállt a vér a lábaid közé, szuper volt, ő meg egy veszélyesen vonzó csaj, akinek nem tudtál ellenállni, de még nem állsz készen erre a kapcsolatra.

Ha van korábbi kapcsolatod, akin még nem vagy túl, akkor arról is érdemes tudnia.

2013. febr. 4. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!