Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék úgy szakítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bino kérdése:

Hogy tudnék úgy szakítani egy sráccal, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Papucs lett, folyton irányítani kell és az elején egyáltalán nem volt ilyen.. Kifekszem attól ,hogy mindenegyes pillanatban mondja ,hogy bocsi meg nem volt direkt.

Nem akarom megbántani ,de egyszerűen idegbajt kapok ettől.

Kérlek segítsetek!

2013. jan. 19. 13:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
áááá mit meg nem adnék, hogy ilyen barátnőm legyen. az én csajom tiszta hisztérika, irányítani akar, mindenben megmondja mit tegyek, képtelen elfogadni, hogy vizsgaidőszak van, és nem akarok most vele találkozni, egy nappal belgyógyászat vizsga előtt átjön, hogy ő csakazért is itt alszik, stb. És ha valami nem úgy van, ahogy akarja, akkor meg elkezd sírni. Én emiatt nem szakítok vele, csak próbálom megnevelni, hogy fogja már fel, én vagyok a férfi, és hogy ne irányítson.
2013. jan. 19. 13:44
 2/16 anonim ***** válasza:
sehogy
 3/16 anonim ***** válasza:
sehogy, korrekten beszéld meg vele, hogy neked már nem jó így ez a kapcsolat, és sajnálod
 4/16 anonim ***** válasza:
mond elneki amit leirtal
2013. jan. 19. 13:45
 5/16 Aurora91 válasza:
Ha szakítasz valakivel, elkerülhetetlen, hogy megbántsd. Csak beszélj vele őszintén. A szakítás fájdalommal jár, ez alól nem tudsz kibújni.
2013. jan. 19. 13:50
 6/16 anonim válasza:

Attól, hogy valami elromlik nem kell egyből kidobni!

Megpróbálhatná a bölcs XXI-századi ember először megjavítani a dolgokat...

Szerintem előbb próbáld meg megbeszélni vele. Vezesd rá, hogy férfi létére legyen egy kicsit határozottabb személyiség. Legyen egy kicsit "önzőbb".

2013. jan. 19. 14:17
 7/16 anonim ***** válasza:

Az utolsónak nagyon nagy igaza van, ma már sokmindenki úgy van, hogy ha nem jó, akkor hagyom az egészet, holott lehet, hogy csak egy tényleg komoly, őszinte, mélyreható beszélgetés kellene neki egy kis löketként.Ha esetleg már mondtad neki és még mindig ilyen, lehet, hogy csak nem vette komolyan.Most tényleg mond meg neki keményen, hogy te csak így tudsz vele lenni, sehogy máshogy.Nem kell rögtön dobni, lehet, hogy belül egy nagyon értékes személyt taszítasz el magadtól és ezzel együtt egy boldog párkapcsolatot.

A legjobb az lenne, ha most megírnád neki, hogy kap x időt, mondjuk egy hónapot és ha addig nem változik, akkor vess véget, de egy utolsó próbálkozás nélkül nagy hülyeség lenne dobni.

Ne légy buta, ne dob el rögtön, ha valami nem jó.

Gondold át ezeket, kérlek, sosem tudhatod, milyen értékes személyt dobsz el!!

2013. jan. 19. 18:07
 8/16 anonim ***** válasza:
Egyébként ez most csak simán egy netes beszélgetés közben volt vagy már kapcsolatban vagytok?
2013. jan. 19. 18:15
 9/16 A kérdező kommentje:
Már kapott haladékot de nem veszi komolyan, 2hónapon keresztül arra vártam ,hogy beváltsa ígéretét de nem tett semmit..
2013. jan. 20. 10:13
 10/16 anonim ***** válasza:

Egyébként olvasgattam itt az oldalon meg volt ilyen oszitársam és ahogy láttam, krva nehéz papucsból határozottá válnia annak, aki nem annak született és ez nem csak úgy van, hogy 1-2 hónap és domináns lesz, hanem pár hónap, de ha elkezd sportolni, mondjuk karatézni, akkor ezen gyorsabban tud változtatni, akár hetek alatt is, mert ott meg kell tanulnia, hogy ha ő nem irányít, akkor könnyen le lesz győzve.

Ha meg tudna változni még x időb belül akkor adnál neki még egy esélyt vagy abszolút nem érdekel már és lezártad ezt magadban?

2013. jan. 20. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!