Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bino kérdése:
Hogy tudnék úgy szakítani egy sráccal, hogy ne bántsam meg?
Figyelt kérdés
Papucs lett, folyton irányítani kell és az elején egyáltalán nem volt ilyen.. Kifekszem attól ,hogy mindenegyes pillanatban mondja ,hogy bocsi meg nem volt direkt.
Nem akarom megbántani ,de egyszerűen idegbajt kapok ettől.
Kérlek segítsetek!
2013. jan. 19. 13:41
11/16 A kérdező kommentje:
Már lezártam magamban :s
2013. jan. 20. 14:47
12/16 anonim válasza:
:s <---- Ezt a jelet azért írtad, mert lehet hogy rossz döntés volt?Mert én ilyet akkor írok, ha valamit elbsztam vagy sajnálok/szégyellek vmit.
13/16 A kérdező kommentje:
Marhára sajnálom a srácot mert amikor elmondtam neki.,hogy szakìtani szeretnék és könyörgött ,hogy ne meg minden..
Nem akartam megbántani de nagyon kiborult..
2013. jan. 20. 15:20
14/16 anonim válasza:
Tehát csak sajnálod, hogy megbántottad de többet nem jönnél vele össze?
15/16 A kérdező kommentje:
Pontosan :(
Meg én is emberből vagyok, sz@r èrzés ha valaki miattad érzi rosszul magát.
2013. jan. 20. 15:36
16/16 anonim válasza:
Értem.Sajnálom én is szegényt, lehet csak több idő kellett volna neki hogy határozottá váljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!