Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mennyire tetszenek az ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Barna bőre van (indiai)
Indiai orra van (mármint "kampós" de nem szélsőségesen, és nem nagy az orra)
hatalmas barna szemek
hosszú, gubancos fekete haj
vékony a teste és méretarányos
van egy anyajegy az egyik szeme alatt
szeplős
telt, erotikus ajkak
2013. ápr. 3. 18:51
21/33 A kérdező kommentje:
Én azokat a fiúkat nem értem, akik levelekkel bombáznak. Mégis mit várnak?? O_O
2013. ápr. 3. 20:02
22/33 anonim válasza:
Ha-ha! H mennyire bevettétek, h kiakadtam! Pont szarom le h néz ki más.!!!Jha, am nem lesz jobb az életem, már most jó. Am a rajz az nagy xDDD
23/33 anonim válasza:
Nekem mindig is a szőke csajok tetszettek, kék szemmel és fehér bőrrel! Haverjaimmal is mindig ilyen lányokat próbáltunk felszedni, csak rájuk túl sokan nyomulnak, így nem mindig sikerül nekik. :D
24/33 anonim válasza:
Ha-ha ha :)
Ó most már bocsánatot kér , félsz hogy leszavazunk? Nyugi nem szavaztunk le.
25/33 anonim válasza:
kér bocsánatot a franc! :D
csak nemakartam h azt higgyétek, h én nem vagyok normális...fő az igazság...xDDD
26/33 anonim válasza:
Hát pedig mindenkinek az jött le hogy elég zakkant vagy, de sebaj szeretünk így is :)
27/33 anonim válasza:
Hát, jaja. Csak kiváncsi voltam h hogy reagálnak egy „kedves” válaszra. Nyugi épwlméjü vok
28/33 anonim válasza:
Amíg nem látom, addig semennyire...
25/F
29/33 anonim válasza:
úúú a többség így reagálna, persze van aki lesz@rna. Én elküldtelek volna a halál retkes faccára is :)
De most már tudjuk hogy nem kell orvost hívnunk :)
Tegyük szebbé a világot hamár a kormány így elbacca nekünk mi ne baccuk már el.
30/33 ASOT válasza:
Szerintem ma én is eltúloztam , nem szoktam, páran tudják h köbö miket írok, és hogy nem szoktam kikelni magamból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!