Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mennyire tetszenek az ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Barna bőre van (indiai)
Indiai orra van (mármint "kampós" de nem szélsőségesen, és nem nagy az orra)
hatalmas barna szemek
hosszú, gubancos fekete haj
vékony a teste és méretarányos
van egy anyajegy az egyik szeme alatt
szeplős
telt, erotikus ajkak
2013. ápr. 3. 18:51
12/33 anonim válasza:
Nem gonoljátok h ez kicsit túlzás? Attól, h valaki ilyen, nem kell DIREKT készíteni egy olyan rajzot ami úgy néz ki, mintha egy négyéves rajzolta volna. Ha már ennyire elítélsz valkit, küldjél már nekem magadról egy képet, elmondom a véleményem szivesen. Visszatérve a kérdező kérdésére. Igen, tecchetnek a fiúknak az ilyen lányok. Ne a google képtalálatait nézd. Am igaza van a kérdezőnek, mi a bajotok a barna bőrrel? És mi az h ez alapján inkább cigány? És ha a kérdező tényleg ilyen, akkor ő természetes. És ha van benne egy kis önbizalom, akkor igenis ő is lenyűgözhet fiúkat. Am azér hozzátenném, h ha a gubancos hajon a kócos hajat érted, akk fésülködj! Ha meg a hullámosat akk úgy ird. Nha sok szerencsét xD
13/33 anonim válasza:
A cigányos képeket sem kell komolyan venni humornak szántuk. Valaki túlkombinálja.
15/33 anonim válasza:
Most már persze humor, igaz? Valaki leszól titeket, akkor már csak vicc volt...Kár, h elfelejtettem nevetni
17/33 anonim válasza:
19:27 esnek biztos önértékelési gondjai vannak, vagy még 15 éves vagy még nem nagyon kellett senkinek.
Hagyjátok az ilyen embereket nem kell komolyan venni.
Még ha férfi is az illető akkor is ugyanez a helyzet.
Ne félj 19:27 es lesz neked még jobb életed is. ÉN drukkolok neked.
18/33 anonim válasza:
LOL :) Támogatom az utolsó 2-őt :)
19/33 anonim válasza:
Érteni kell a poént emberek...az élet csupa móka éa kacagás!
Nem kell befeszülni olyan dolgokon amin felesleges!Relax...
20/33 anonim válasza:
Nyősténycigány. KÖSZÖNTEM NEM KELL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!