Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mennyire tetszenek az ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Barna bőre van (indiai)
Indiai orra van (mármint "kampós" de nem szélsőségesen, és nem nagy az orra)
hatalmas barna szemek
hosszú, gubancos fekete haj
vékony a teste és méretarányos
van egy anyajegy az egyik szeme alatt
szeplős
telt, erotikus ajkak
2013. ápr. 3. 18:51
3/33 A kérdező kommentje:
Nem, mert indiai... de felőlem...
2013. ápr. 3. 18:55
4/33 anonim válasza:
a cigányok Indiából származnak, ezért sok a külső hasonlóság köztük...
5/33 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
A színe miatt,gubancos haj miatt se
6/33 anonim válasza:
azért ne keverjük már az indiaiakat a cigányokkal.....
7/33 A kérdező kommentje:
ne legyetek mér álszentek, a napbarnított bőrű lányokért oda vagytok. na de nem az etnikumokról akarunk vitázni, légyszíves a kérdésre válaszoljatok, mármint amit leírtam.
2013. ápr. 3. 18:57
8/33 anonim válasza:
2. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
egy sorban sikerült leírnod a lényeget :D
amúgy nekem volt egy ilyen osztály társam de nem volt "kampós" orra meg ilyenek, meg egyenes haja volt úgy szerettem :DD szép nagyon :D
9/33 anonim válasza:
10/33 anonim válasza:
Nézd már lerajzolta! :) Már most beleszerettem ezekbe a lányokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!