Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok közül hány tud pl. főzni?
Tudom hogy vannak kivételek, nagy respect nekik:D
De a legtöbb mai "csitri" eléggáz..még 13 éves sincs de már a cigi lóg ki a pofájából. Kősz a válaszokat, látom elég sok kivétel van
Helló!
Én 23(F) éves és végzett szakács vagyok már majdnem 5 éve.
Elöljáróban amiket leírok minden rosszindulat nélkül és általánosságban értem, kivétel minden alól található.
A régi mondás miszerint "a nőnek a konyhában a helye" már jó pár éve megdőlt.Mostani időkben inkább a "dolgozó üzletasszonykép" a döntő többség. Manapság szinte divatnak számít hogy a férfi tudjon főzni. Ennek alapja is van, azok a férfiak akik főznek, jobbak tudnak lenni mint a nők. Bátrabban fűszereznek és könnyebben improvizálnak az ételek terén. Személyes tapasztalatom is azt bizonyítja hogy ez így van.
Ezzel sem akarok senkit megbántani: de azok a 15 év körüli egyének (fiú/lány) akik azt állítják, hogy jól főznek nem tudhatják még annyira. Biztos jól elkészítik azt a pár dolgot amit anyutól megtanultak, de annyiban ki is merül. A főzés nehéz tudomány, még 4 év háttérrel sem mondhatom el hogy sokat tudnék. Természetesen otthoni főzéshez elég szerényebb tapasztalat is.
Összefoglalva a válaszom az hogy egyre kevesebb az a lány aki tud főzni. Sajnálom kicsit hosszúra nyújtottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!