Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai lányok közül hány tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok közül hány tud pl. főzni?

Figyelt kérdés
Csak elgondolkodtam, hogy buli,pia,cigi,drog ez megy mostanába a mai csajoknál, de kérdem én, mi lesz 4-5 év mulva,összeköltözik a barátjával ha netán lesz.. minden nap hambi meg donpepe?
2009. szept. 20. 19:29
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Tudom hogy vannak kivételek, nagy respect nekik:D

De a legtöbb mai "csitri" eléggáz..még 13 éves sincs de már a cigi lóg ki a pofájából. Kősz a válaszokat, látom elég sok kivétel van

2009. szept. 22. 18:54
 22/23 A kérdező kommentje:
De ezt a "főzni"-t nem csak a főzésre értem, hanem az ilyen alap dolgokra, amibe beletartozik ez is
2009. szept. 22. 18:56
 23/23 anonim válasza:

Helló!

Én 23(F) éves és végzett szakács vagyok már majdnem 5 éve.

Elöljáróban amiket leírok minden rosszindulat nélkül és általánosságban értem, kivétel minden alól található.

A régi mondás miszerint "a nőnek a konyhában a helye" már jó pár éve megdőlt.Mostani időkben inkább a "dolgozó üzletasszonykép" a döntő többség. Manapság szinte divatnak számít hogy a férfi tudjon főzni. Ennek alapja is van, azok a férfiak akik főznek, jobbak tudnak lenni mint a nők. Bátrabban fűszereznek és könnyebben improvizálnak az ételek terén. Személyes tapasztalatom is azt bizonyítja hogy ez így van.

Ezzel sem akarok senkit megbántani: de azok a 15 év körüli egyének (fiú/lány) akik azt állítják, hogy jól főznek nem tudhatják még annyira. Biztos jól elkészítik azt a pár dolgot amit anyutól megtanultak, de annyiban ki is merül. A főzés nehéz tudomány, még 4 év háttérrel sem mondhatom el hogy sokat tudnék. Természetesen otthoni főzéshez elég szerényebb tapasztalat is.

Összefoglalva a válaszom az hogy egyre kevesebb az a lány aki tud főzni. Sajnálom kicsit hosszúra nyújtottam.

2009. nov. 18. 05:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!