Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok közül hány tud pl. főzni?
Én 21 vagyok, nekem nincs már annyi buli, pia ,drog meg sosem. :) Mégsem vagyok egy konyhatündér..nem igazán szeretek főzni, de ha kell, meg tudok csinálni szinte mindent. Még néhányat jobban,mint anya. :P
Eszembe jutott egy mondás, lehet régi,de jó:
"A régi lányok úgy tudtak főzni,mint az anyjuk, a mai lányok úgy tudnak inni, mint az apjuk."
hali ^^
én 15 éves leszek nemsokára és tudok főzni! Elvileg elég jól .P legalábbis a arátom mindíg azt mondja :D meg szoktam neki sütit sütni azt is mindíg felfalja szinte az egészet 10perc alatt XD
Szóval a szerintem vannak, csak nem túl sokan
Ne haragudj, de vannak kivételek, lehet h eddig csak olyan lánnyal találkoztál aki cigizik, iszik, drogozik, de vannak normális lányok is!! Ne vegyél mindenkit 1 kalap alá!
Amúgy meg, hogy a kérdésedre is válaszoljak, a lányok fele, sőt lehet több is tud főzni!
15/L vagyok, tudok főzni és sütni is (barátomnak, családomnak, barátaimnak szoktam, nem volt még panasz:)) de inkább sütni szeretek.
őszintén szólva, takarítani sokkal jobban szeretek mint sütni-főzni mert nem bírom a rendetlenséget és koszt.
Én a főzéssel még nem próbálkoztam de sütiket nagyon szeretek csinálni.:) De én is inkább takarítok:D addig se jut eszembe a kaja:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!