Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai lányok közül hány tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok közül hány tud pl. főzni?

Figyelt kérdés
Csak elgondolkodtam, hogy buli,pia,cigi,drog ez megy mostanába a mai csajoknál, de kérdem én, mi lesz 4-5 év mulva,összeköltözik a barátjával ha netán lesz.. minden nap hambi meg donpepe?
2009. szept. 20. 19:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én bulizok és igen néha piálok és cigizek is (meg lehet kövezni:P)drog az NEM!! de most tanulok főzni mert nagyon érdekel és nagyon meg akarok tanulni.ennyi

15/L

2009. szept. 20. 20:33
 12/23 anonim ***** válasza:
én 20 vagyok, egy éve együtt lakunk barátommal. mikor összeköltöztünk még csak pár dolgot tudtam főzni, de azóta folyamatosan próbálom ki az új dolgokat és most már egész sok mindent tudok. és a takarítással sincs bajom. ettől függetlenül szoktam bulizni meg inni is.
2009. szept. 20. 20:48
 13/23 anonim ***** válasza:

mosok főzök takaritok :)

a szobám mindig én takaritom.

a mosás- főzéssel besegitek anyunak vagy nagyanyámnak.

am. meg elég sokat bulizok tanulás melett.

16/L

2009. szept. 20. 20:52
 14/23 anonim ***** válasza:
Tudok sütni főzni.Sosem tanultam a dolgot,csak úgy jön érzésből,valamint anyumnak segítettem és láttam a dolgot.Sőt legtöbbször a párommal főzöm,mert érdekli a dolog fiú létére.Bár igazad van abban,hogy sok fiatal lány nem tud főzni,de igazából ők nem is akarnak.Anyuci minig megtette helyettük.
2009. szept. 20. 21:23
 15/23 anonim ***** válasza:

Buli, cigi, pia igen, drog SOHA!

És tudok sütni is, főzni is, mosok, takarítok, vasalok, és tanulok.

19/L

2009. szept. 20. 22:06
 16/23 anonim ***** válasza:
Nálam minden megvolt 19 éves koromig(oks a drog nem..),mégis megtanultam főzni.Előtte is tudtam már,16 éves koromtól főzök mert mókás,mellette nálam ugyanúgy ment minden:)Most viszont csak hasznát veszem mert a párom is szereti a pocakját és nekem is muszáj főznöm ha etetnem kell a babát:)
2009. szept. 20. 22:41
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem tudok egyáltalán főzni, a konyhát messziről elkerülöm. :D

Nem volt soha szükségem rá, hogy megtanuljam... helyettem megcsinálta más, ugyanez a takarítással is.

Bulizni szoktam, de inni és drogozni soha.

Ja és miért a lánynak kell tudni főzni? Tudhat a fiú is... ;)

18L

2009. szept. 21. 10:41
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem cigizek,nem drogozok,nem bulizok(szüleim nem engednek házi buliba se) és alkoholt hát azt alkalmanként de nem részegségig!

Viszonylag sok mindent tudok főzni.Ha pl.:2hónapig egyedül lennék vmi oknál fogva nem lenne semmi gáz.Nem pizzarendelés és hamburger evés lenne az ebéd.Főznék magamra.

Szeretek segíteni anyunak sütni-főzni,sőt egyedül is szívesen sütök-főzök(:

És mellékesen 15leszek tavasszal:D

2009. szept. 21. 11:27
 19/23 anonim ***** válasza:
Az alap dolgok mennek.de igazából inkább sütni szeretek.:Dl/17
2009. szept. 21. 15:54
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát bulizni-piálni nem szoktam(max.sörözés),cigizek,füveztem is már,de ennek ellenére alapszinten tudok sütni-főzni:) Nem azért mert a jövőre gondolok hanem mert egyszerűen tetszik:D kedvencem a fokhagymás csirke és a rizs! :D sütiből meg a máglyarakás:)

15/L

2009. szept. 21. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!