Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért válogatnak ennyire mikor csak azok közül választhatnak akik odamegy hozzájuk?
ma 17:53
Nem azt írtam, hogy az utcán le fogják szólítani... xD A kezdeményezés nem csak utcán leszólítgatást jelenthet. Arra gondoltam, hogy ha egy lánynak tetszik valaki, akit már ismer, azt nyugodtan elhívhatja ő randizni, ma már senki nem fogja megvetni ezért. Utcáról amúgy sem sokan jönnek össze, elég ritka a leszólítgatásokból született kapcsolat...
"Arra gondoltam, hogy ha egy lánynak tetszik valaki, akit már ismer, azt nyugodtan elhívhatja ő randizni, ma már senki nem fogja megvetni ezért"
Ez így van, de egy lány akkor sem fog kezdeményezni mert túl mulya és gyáva, soha sem fog, soha, tehát csak azok közül válogathatnak a lányok aki odamegy hozzájuk, lényegtelen hogy utcán avgy suliba vagy bárhol, de közülük nagyon válogatnak, már pedig egy lány nem tudhatja, hogy mikor fog odamenni hozzá legközelebb valaki, épp ezért ha ki van éhezve a szexre és kicsit is tetszik neki a srác akkor elvileg ágybabújik vele nem hüyle, hogy masztizzon otthon, vagy épp kapcsolat lesz.
Akár ki akármit mond egy lány csak azok közül választhat akik odamennek hozzá, és ez így van jól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!