Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért válogatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért válogatnak ennyire mikor csak azok közül választhatnak akik odamegy hozzájuk?

Figyelt kérdés
Pl. egy lányhoz odamegy egy srác és inkább elküldi és lehet hogy 1 évig senki nem megy a csajra akkor inkább masztizik meg szomorú lesz a szeretethiány miatt?Ennek mi értelme?
2011. júl. 26. 17:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
tény hogy a pasi dolga lenne,de párszor nekem is jó lenne,ha a csaj kezdeményezne.egyébként szerintem nem nationality függő:D
2011. júl. 26. 19:00
 22/32 anonim ***** válasza:
Sok nő kezdeményez, de mégtöbb nő nem.Inkább szidja a pasasokat, hogy milyen gyáva, töketlen, lúzerek ami persze félig igaz is mert ha a férfinek tetszik a csaj és nem mer oda menni pláne ha már nem is kiskorú, az gáz.De!!! A cél érdekében ő is odamehetne, lehet élete szerelmét vesziti el, mert büszke nő és a "nők nem kezdeményezhetnek" felfogás vezérli.
2011. júl. 26. 19:01
 23/32 A kérdező kommentje:
Én odamegyek, de úgy gondolom, hogy ez nagyon korlátolt dolog, hogy ők nem, pláne ha még meg is szólják a másikat aki olyan mint ők és nem mer, nekem igazából a passzivitásuk a probléma, egy kapcsolatban is aktívan kéne benne lenni egy nőnek nem mindenben a pasira várni, ez így cinkes nekem.
2011. júl. 26. 19:05
 24/32 anonim ***** válasza:

ma 18:33

Igen persze, csak kitaláltam... xD Nincs is jobb dolgom, olyan mókás anonim oldalakon hazudozni. :D

Nem talált be semmi, egyszerűen nem értek veled egyet. Közölted, hogy aki nem fekszik le valakivel, aki bejön, csakhogy meg legyen kefélve az prűd, de aki ellenkezőképpen gondolkozik, az milyen "gáz". Nagyon értelmes.. :D Nem azért nem csinálom mert félek, hogy bárki leribancozna, hanem mert egyszerűen nem akarom. Nincs erre semmi különös magyarázat, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

2011. júl. 26. 19:09
 25/32 anonim ***** válasza:

Egyetértek hogy sokan vannak lányok akik nagyon passzivak kapcsolat előtt és kapcsolatban is.De azért ez nem jellemző az egész női nemre és nagyban személyiségfüggő.

30F

2011. júl. 26. 19:13
 26/32 anonim ***** válasza:
Egyébként nem tudom hol olvastál te olyat, hogy lek.rvázom azt, aki lefekszik valakivel... Csak abban nem értettem egyet, hogy aki ezt nem teszi, az prűd. Na mindegy. Nem vitatkozom veled tovább, mert nem tudsz rendesen érvelni, csak írod az általánosítós dolgaidat. Tanulj meg vitatkozni, mert így csak egy duzzogó kisfiúnak tűnsz, akinek nem jött össze néhány csaj. Na szép napot. ;)
2011. júl. 26. 19:24
 27/32 anonim ***** válasza:

jobb senkivel, mint bárkivel :)

am meg gondolom azért mész oda hozzá, mert jól néz ki.. ezt mások is látják, és odamennek hozzá

2011. júl. 26. 19:51
 28/32 anonim ***** válasza:

ilyen hülyeséget nem hallottam még XD

Ki mondta ezt neked hogy csak a pasik nézhetik ki azt aki tetszik nekik és ők mehetnek csak oda.Ha nekem valaki tetszik akkor teszek érte hogy meg is szerezzem ;) ennyi

és csak olyannal jövök össze aki tetszik is.Vagyis akit én választok ki magamnak.

L19

2011. júl. 26. 20:22
 29/32 anonim ***** válasza:

"Ez így van, de egy lány akkor sem fog kezdeményezni mert túl mulya és gyáva, soha sem fog, soha, tehát csak azok közül válogathatnak a lányok aki odamegy hozzájuk"

Kioktatlak megint ebből a hülyeségből.és ne általánosíts...

lehet hogy te eddig csak ezt tapasztaltad.De azokhoz a pasikhoz oda mennek a lányok is akik jól néznek ki és kezdeményeznek hogy a pasi figyelmét felkeltsék ;)

és ha szerinted én túl mulya meg gyáva vagyok akkor szerintem te meg egy nagy gyökér vagy aki okosnak hiszi magát :D na csáó

L19

2011. júl. 26. 20:27
 30/32 anonim ***** válasza:

Kezdeményezés témában: én ritkán kezdeményeztem, több ok miatt. Először is, általában nálam kezdeményeztek. Olyan nemigen volt, hogy valaki tetszett volna és nem kezdeményez nálam, vagy legalább nem adja a jelét, hogy tetszem neki. Általában először volt a szemkontaktus, aztán ebből már lehetett tudni, hogy van-e esélyünk egymásnál. Utána többnyire srác jött oda hozzám, ritkább esetben én hozzá.

Persze ez csak szórakozóhelyen működött, máshol, pl. baráti körben, munkahelyen általában laza beszélgetéssel indult az ismerkedés, valami semleges témában, aztán vagy kialakult a szimpátia, vagy nem.

Azt azért jobban szerettem, ha kölcsönös szimpátia esetén a pasi vette hamarabb a bátorságot, hogy kezdeményezze a kapcsolatot, nem szeretem a nyuszi férfiakat.

2011. júl. 26. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!